Innholdsfortegnelse:

Anonim

Overføring av din eksisterende 529 høyskolebesparelsesplan til en annen 529-plan er relativt lett når du har papirarbeidet i orden. Å undersøke de tilgjengelige 529 planene og finne den som passer best til dine investeringsbehov, kan ta tid. Pass på at planen du ønsker å overføre, er kvalifisert.

De fleste 529 planene er berettiget til overføring en gang i tolv måneder.

Overføre 529 College Savings Plans

Skritt

Bekreft at kontoen du ønsker å overføre, er kvalifisert. Med mindre du endrer mottakeren, begrenser de fleste planene deg til en overføring hver 12. måned. Hvis du endrer mottakerne, vil planbeskrivelsen for din nåværende plan gi deg beskjed hvis du kan overføre kontoen på mindre enn 12 måneder.

Skritt

Velg den nye 529-planen du vil åpne. Planene varierer mye fra stat til stat. Hver har ulike investeringsalternativer og gebyrstrukturer. Velg planen som er mest kompatibel med investeringsbehovet ditt og har de laveste prisene.

Skritt

Åpne den nye 529-kontoen og send inn det nødvendige overføringspapiret. Den gamle 529-planen skal kunne overføre kontoen direkte til den nye planen, kjent som en direkte overføring. Svært få planer, hvis noen, vil insistere på å sende deg en sjekk om at du vil sende inn den nye planen.

Anbefalt Redaktørens valg