Innholdsfortegnelse:

Anonim

En funksjonshemning kan forbruke en familie tid, energi og penger sammen med å endre livene til hvert familiemedlem; For barn kan dette være spesielt vanskelig. Ifølge Social Security Administration, "om lag 4,4 millioner barn mottar ca $ 2,4 milliarder hver måned fordi en eller begge foreldrene er deaktivert, pensjonert eller avdøde." Heldigvis er det noen programmer der ute som kan bidra til å lette denne vanskeligheten. Barn med funksjonshemmede foreldre er ofte berettiget til økonomisk assistanse, medisinsk hjelp og opplæring, selv om de ikke bor sammen med funksjonshemmede foreldre.

Hva er tilgjengelig for barnet ditt?

Finansiell bistand - SSDI

Barn av sosial sikkerhetstittel 2 (SSDI) mottakere er generelt berettiget til ekstraordinære fordeler gjennom Social Security Administration. Ekstraordninger gir en månedlig utbetaling på opptil 50 prosent av foreldrenes uførepensjon per barn, med en kapp på maksimal ytelse per familie.

Finansiell bistand - SSI

Barn av foreldre som mottar SSI, er ikke berettiget til tilleggsfordeler, men de kan være kvalifisert for AFDC / TANF. AFDC / TANF-programmet er et statsforvaltet program som gir både økonomisk støtte og muligens matfrimer, avhengig av kvalifisering. Barn er kvalifisert til dette programmet til 18 år i påvente av at de er heltidsstudenter.

Medisinsk assistanse

Barn med funksjonshemmede foreldre kan være kvalifisert for Medicaid eller Children's Health Insurance Program for å dekke deres helsetjenester. Disse programmene gir dekning for alle kvalifiserte barn fra fødselen gjennom sin 19. bursdag, i påvente av at de fortsetter å oppfylle kvalifikasjonsretningslinjene. Selv om det er fornyelsesperioder, er det ingen tidsbegrensning for et barns berettigelse til dette programmet.

Medicaid-programmet er et statsforvaltet program som gir helsetjenester til lavinntektsaktiverte personer og deres barn. Medicaid-programmet dekker generelt lege- og sykehusbehandling sammen med resept, visjon, hørsel og tannpleie

Barns helseforsikringsprogram er også et statsforvaltet helseprogram for familier som overgår inntektsretningslinjene for Medicaid, men har ikke råd til privat helseforsikring. Barnene til SSDI-mottakere er generelt kvalifisert for dette programmet. Barnas helseforsikringsprogram er for øyeblikket tilgjengelig over hele USA og gir samme dekning som Medicaid.

Opplæringshjelp

Det er en rekke ulike stipendier og stipend tilgjengelig for barn av funksjonshemmede foreldre. Når du starter søk på stipend og stipend, anbefales det at foreldre og studenter gjennomgår US Department of Education nettside og fullfører FAFSA. Dette nettstedet vil hjelpe foreldre og studenter med et vell av informasjon om alt fra å velge en skole til økonomiske alternativer. Det finnes også gratis nettsteder som Scholarship.com og Fastweb.com som matcher student med stipend og stipend basert på en liste over spørsmål. Disse nettstedene ser ikke bare studentene, men også foreldrenes situasjon. De generelt spør om foreldrenes utdannings- og sysselsettingsbakgrunn sammen med funksjonshemmestatus for å gi en grundig liste over stipend og stipend som oppfyller barnets behov.

Anbefalt Redaktørens valg