Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange studenter velger å fortsette med høyere utdanning etter at de har fullført sin bachelorgrad eller går tilbake til skolen for å fullføre en grad etter en stund. I de fleste tilfeller vil du kunne få nye studielån selv om du fremdeles jobber med å betale studentlån fra din tidligere utdanning.

Federal Student Loans

Den føderale regjeringen utsteder nye lån til studenter som allerede har lån, forutsatt at de møter noen grunnleggende retningslinjer. For det første kan låntakeren for øyeblikket ikke være i mislighold på et av de andre føderale studielånene. Så lenge du er oppdatert på dine betalinger som avtalt med dine andre studielån, møter du denne tilstanden. For det andre kan du ikke låne utover de maksimale levetidsgrensene for de føderale lånene. For eksempel kan du ikke låne mer enn $ 31.000 av Stafford lån for grunnskoleutdanning og ikke mer enn $ 138.500 i livet ditt. Perkins låneprogram knytter deg til $ 27 500 som en grunnlinje og en levetidgrense på $ 60 000.

Privat studielån

Långivere for private studielån utelukker ikke eksplisitt låntakere som har mislighold på studielån fra å låne igjen. Men da de sjekker kredittpoengene dine før du utsteder et nytt lån, kan det skade din sjanse for godkjenning. Hvis du søker med en medsigner som har utmerket kreditt, kan utlåner være mer sannsynlig å utstede et nytt studielån på grunn av garantien for at medundertaker skal tilbakebetales hvis du ikke oppfyller din forpliktelse.

Skoleforsinkelse

Långivere tillater deg å utsette utbetalinger på dine eksisterende ubetalte studielån mens du går tilbake til skolen.Kontakt din utlåner for å søke om utsendelse før du går inn på skolen igjen. Mens du er påmeldt, er du ikke pålagt å foreta noen hovedstol og rentebetalinger, selv om du kan hvis du vil. Renter vil fortsette å påløpe på lånebalansen mens den er i utsatt unntatt på subsidierte Stafford lån og Perkins lån.

betraktninger

Før du tar ut ekstra lån, anslår du kostnadene dine for å betale tilbake dem etter at du har fullført skolen. Federal Student Aid nettstedet har tilbakebetaling kalkulatorer for de ulike tilbakebetaling planene som tilbys. Bruk dem til å beregne din potensielle månedlige betaling etter eksamen på alle lån, inkludert de ubetalte fra før og de nye lånene du planlegger å få for fremtidig utdanning. Vurder om din forventede lønn etter oppgradering vil være nok til å støtte deg selv og foreta lånsbetalinger.

Anbefalt Redaktørens valg