Anonim

kreditt: g-stockstudio / iStock / GettyImages

Vi leser altfor mange kontoer på arbeidsplasser som behandler mannlige ansatte bedre enn kvinnelige ansatte; og å si at vi er over den slags sexisme ville være en underdrivelse. Derfor var vi så glade for å se en liste viet til å ringe ut virksomheter som markedsfører og investere i kvinnelige ansatte.

Arbeidsrevurderingsplattformen Fairygodboss ga sin årlige rangering av de beste stedene for kvinner å jobbe. De samlet det resultater via anonyme undersøkelser og vurderinger, og laget sin liste i henhold til kvinnelig jobbtilfredshet, likebehandling på arbeidsplassen, og om folk som tar undersøkelsen, vil anbefale selskapet til andre kvinner.

Georgene Huang, konsernsjef og grunnlegger av Fairygodboss sa Refinery29 at mens ingen selskaper er perfekte, har de 25 selskapene på denne listen "jevnlig mange kvinnelige ansatte som gir sine firmaer kreditt for å prøve." Nesten alle disse arbeidsgiverne har gjort betydelige og reelle investeringer i å ansette, beholde og fremme kvinner. har gjort det gjennom å forbedre sine fordeler, programmer og kultur."

Her er listen over de 25 beste arbeidsplassene for kvinner - det er bemerkelsesverdig at de fleste av disse er gamle, etablerte forretningssteder. Oppstart kan være alle raseri, men den gamle vakt gjør definitivt noe riktig.

  1. Boston Consulting Group
  2. Dell
  3. Accenture
  4. PepsiCo
  5. General Electric
  6. Salesforce, Deloitte & PwC
  7. Vanguard Group & Apple
  8. American Express Company
  9. Kaiser Permanente
  10. Thomson Reuters
  11. Time Inc.
  12. Cisco Systems
  13. Microsoft
  14. Google & Bloomberg
  15. McKinsey & Company
  16. KPMG
  17. EY
  18. Wells Fargo
  19. Goldman Sachs
  20. JP Morgan Chase & Co
  21. Target Corporation & The Home Depot
  22. IBM
  23. Dow jones
  24. Liberty Mutual Group
  25. Intel Corporation

Anbefalt Redaktørens valg