Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: Tjue 20

Hvis du ennå ikke har innlevert dine skatter, har du en veldig god tid igjen for å gjøre det - få hustling. Årets skattefrist er 18. april (den første tirsdag etter 15. april), og vi kan ikke anbefale nok betydningen av arkivering i tide. Filing for en forlengelse kan være fristende, men det kompliserer bare ting - mer papirarbeid, forvirrende datoer, etc. osv. Filing sent? Ikke engang tenke på det. Mangler fristen er en fin måte å tilbringe noen unødvendige penger på sen gebyr. Hvis du fortsatt har noen skattlekser å gjøre, er det noen tips for å leve av. Og hvis motivasjonen feiler deg helt, husk bare: Jo raskere du filen, desto raskere vil refusjonen komme deg.

1. Velg riktig programvare.

For de arkiveringen på egenhånd, er en av de skummeste tingene om skatt ganske enkelt hvordan man skal begynne. Heldigvis er det mye programvare - TurboTax, H & R Block, TaxAct - for å hjelpe oss på vei. Hvis du lager mindre enn $ 64 000 årlig, gir IRS gratis programvare til bruk. Så det er et pluss!

2. Ikke skimp på fradrag.

Virkelig, virkelig skimp ikke på fradrag. Hvis du jobber hjemmefra, kan du skrive av en del av leien din. Hvis du kjøper kontorrekvisita eller arbeidsrelaterte måltider eller abonnement på magasiner for å holde deg oppdatert om hva som skjer i ditt felt, skriv det også av. Alle disse avskrivningene er helt legitime og reduserer din skattepliktig inntekt. Bare lag dine kvitteringer slik at du har beviset om nødvendig.

3. Pass på at du legger penger inn på en pensjonskonto.

Bare generelt bør du spare penger for pensjonering, og den kloksparende praksisen vil også hjelpe deg på skatte tid også. Hvis du er heldig, har du 401K gjennom jobben din. Men hvis du ikke gjør det, må du sørge for at du legger penger inn i en IRA- eller Roth IRA-konto. Pengene i disse regnskapene er før skatt, så det er enda flere penger du ikke skylder regjeringen.

4. Hvis du lager mindre enn $ 50 000, ikke glem det om Savens kreditt.

I følge de som vet, er dette den mest oversett skattepause. Denne kreditten er en annen grunn til at du bør finansiere pensjonen din, da det er en kreditt som brukes til den første $ 2000 i frivillige bidrag som en person legger til pensjonsoppsparing (dvs. en IRA eller 401k). Hvis du tror du kan kvalifisere, vil denne IRS-siden gi deg en pause.

5. Planlegg tid til fil.

Dette kan høres veldig opplagt, men det er egentlig ikke: planleggingstid for å legge inn skatter er det beste tipset vi kan gi deg, og det er det som mange mennesker alltid glemmer. Blokker av en dag på kalenderen din, og bli virkelig Zen. Det kommer nok til å være frustrerende, det kommer nok til å ta en stund, men du skal få det gjort - men bare hvis du sperrer ut nødvendig tid til å gjøre det.

Anbefalt Redaktørens valg