Innholdsfortegnelse:

Anonim

Føderale lover for å bestemme kvalifiseringen for matfrimerker, fastsetter ikke en bestemt grense for bankkontoer. Men bankfonde vurderes som en del av husstandens ressurser, og husholdningen din er ikke kvalifisert for matfrimerker hvis totale ressurser overstiger et visst beløp. Noen husstander kan ha flere ressurser, og ressursene til enkelte personer i et husholdning kan ikke regnes.

Familier kan motta frimærker hvis deres beholdninger og andre ressurser faller under angitte grenser.

Grunnleggende grense

I tillegg til å oppfylle krav til inntekt og statsborgerskap, må familier som søker matfrigurer ha totalt husholdningsressurser på under 2.000 kroner per desember 2010. Bankkontoer er blant de ressursene staten vil vurdere når du vurderer søknaden din, sammen med andre midler, for eksempel investeringsbeholdninger. Egenskaper som et hjem, land og, under noen omstendigheter, teller ikke et kjøretøy mot ressursgrensen.

modifikasjoner

Ressursgrensen stiger til $ 3000 hvis et medlem av husstanden din mottar uførepenger eller er minst 60. Ressursene til de enkelte familiemedlemmene teller ikke med husholdningsressursgrensen dersom medlemmene mottar tilleggsinntekter for sikkerhet eller velferd, offisielt kjent som midlertidig hjelp til behjelpelige familier. Hvis alle medlemmer mottar TANF-fordeler, gjelder det for eksempel ingen ressursgrense.

Jurisdiksjon

Individuelle stater administrerer matstempelprogrammer og kan endre føderale retningslinjer. I kjølvannet av lavkonjunkturen som startet i 2008, ble mange stater fraskrevet ressursgrenser. Fra og med 2010 hadde 24 stater implementert en politikk med "utvidet kategorisk kvalifikasjon", som fjernet ressursgrenser som hensyn til matstempelberettigelse. Målet er å hjelpe søkere til å unngå å bruke en betydelig del av deres besparelser på mat før de blir kvalifisert for matfrimerker.

Alternativ

Ressursgrensene for tilleggsberettiget inntektsberettigelse er noe mer sjenerøse enn de som gjelder matstempelberettigelse, noe som betyr at SSI kan være et alternativ for kvalifiserte personer hvis familie ikke kan motta matfrimerker. SSI-fordeler er for eldre, funksjonshemmede eller blinde som trenger økonomisk assistanse med viktige behov som mat, ly og klær. Ressursgrensen for å motta SSI-fordeler er $ 2000 per person, heller enn for hele husholdningen. Par kan motta SSI-fordeler hvis de har kombinert ressurser på $ 3000 eller mindre.

Anbefalt Redaktørens valg