Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med en arbeidsledighet på 12,4 prosent pr. November 2010, økte familiens behov for offentlige velferdsfordeler i 2010 etter å ha senket seg og utjevnet i løpet av det foregående tiåret. Over en halv million familier mottar kontanthjelp og mer enn tre millioner innbyggere i California får matassistanse. California tilbyr sine beboere en rekke velferdsprogrammer, men mottakere må kjempe med det faktum at mange fordeler er begrensede.

California tilbyr flere programmer til innbyggere i økonomisk behov.

CalWorks for ikke-funksjonshemmede foreldre

CalWorks-programmet betaler penger til foreldrene og deres mindreårige barn hvis familieinntektene og ressursene faller innenfor visse grenser. For en enforelder-familie må foreldrene jobbe minst 32 timer hver uke, enten ved jobb, yrkesopplæring eller fellesskapstjeneste for å motta fordeler. To foreldre må jobbe i alt 35 timer hver uke. Med mindre en forelder oppfyller et unntak, er det totale antall måneder med kvalifisering i livet 60 - ikke nødvendigvis påfølgende. Noen måneder teller ikke mot grensen, for eksempel måneder som en foreldre var deaktivert eller nødvendig for å ta vare på en avhengig for å unngå barnets plassering i pleie.

Unntak fra CalWorks tidsbegrensninger

60-måneders grensen for kontanthjelp fra CalWorks gjelder ikke for mindreårige barn. Det gjelder heller ikke for foreldre som må ta vare på et funksjonshemmet familiemedlem i hjemmet eller ta vare på et barn som er en avdeling for retten. Grensen gjelder ikke for funksjonshemmede foreldre eller foreldre som mottar arbeidsgiveravgift eller arbeidsforsikring. Ofre for vold i hjemlandet kan få unntak til tidsbegrenset kvalifisering dersom bostedsstedet vurderer et unntak som er hensiktsmessig.

Generell lindring

General Relief - eller General Assistance - programmer finansieres og administreres av hver av de 58 California fylkene. Programmet gir kontanthjelp til fattige voksne som ikke er kvalifisert - eller har søknader som fortsatt er under behandling - for hjelp fra føderale, statlige eller fylkeskommunale programmer. Lengden på støtteberettigelse varierer fra fylke til fylke. I Los Angeles County kan nondisabled mottakere som er i stand til å motta GR i opptil 12 måneder. Fordeler er ikke tidsbegrenset for funksjonshemmede mottakere. Sacramento Countys General Assistance-program tillater ansettelsesberettigede mottakere å motta fordeler i opptil 90 dager i løpet av en 12-måneders periode - inkludert dager som er kvalifisert for det samme programmet i et annet fylke.

Matassistanse

Det komplette næringsstøtteprogrammet - SNAP - er et føderalt program i samarbeid med enkelte stater. California kaller sitt CalFresh-program. Mottakere som er minst 18 år og bryr seg ikke om et mindreårig barn, må jobbe minst 20 timer hver uke eller utføre fylkesgodkjent jobbrelatert læring eller fellesskapstjenester. Voksne mottakere som ikke oppfyller arbeidstidsbehovet, kan motta fôrstempler i bare tre måneder innen en periode på 36 måneder. Hvert fylke gir unntak fra arbeidskravet og kvalifiseringsmånedene, for eksempel mottakere med midlertidige eller permanente funksjonshemminger. College studenter er kun kvalifisert hvis de er heltidsstudenter og enten arbeider minst 20 timer ukentlig eller bryr seg om et mindreårig barn.

Anbefalt Redaktørens valg