Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsledighetstjenestene er en midlertidig inntektskilde for arbeidstakere som har blitt arbeidsledige på grunn av omstendigheter utenfor deres kontroll. Slike personer er enten aktive i jobbsøkingen, er i godkjent opplæring eller vil komme tilbake til jobben sin innen en viss tid. Arbeidsledighet fordeler er mulig på grunn av skatter som arbeidsgiver betaler. Hvis du er arbeidsløs og ønsker å sende inn krav om ytelser, er det viktig å ta med alle nødvendige dokumenter til arbeidsledighetskontoret for å få fart på prosessen.

Arbeidsledige arbeidstakere kan få arbeidsledighet fordeler uten kostnad for dem.

Skritt

Presentere to former for identifikasjon. Eksempler på akseptable ID-skjemaer er ditt personnummer, ditt førerkort, et bilde-ID eller din siste lønnsstub og et organisasjonskort.

Skritt

Pass på at du har den siste arbeidsgiverens navn, fullstendig adresse og telefonnummer.

Skritt

Inkluder betalestubber og W-2 skjemaer fra hver arbeidsgiver du jobbet for de siste 18 månedene.

Skritt

Gi den nøyaktige adressen til hvert firma og de eksakte datoene du jobbet for hver arbeidsgiver i løpet av de siste 18 månedene.

Skritt

Har DD-214-medlemmet ditt 4 hvis du tjente i militæret de siste 18 månedene. Hvis du jobbet for den føderale regjeringen, også i løpet av de siste 18 månedene, trenger du SF-8. Hvis du er i ferd med å motta SF-8 eller DD-214, kan du sende inn arbeidsledighetstillegg i påvente av mottak av dokumentene.

Anbefalt Redaktørens valg