Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hoop skjørt legger støtte og størrelse til formelle klær kjoler. Selv om de vanligvis brukes under den stilen av brudekjole, kan bukseskjørtene også komme til nytte for kostymefest og lokale historiske reenactments. Spar litt penger og lag din egen pelsskjørt med noen billige syforsyninger og si farvel til leieavgifter for godt.

Hoop skjørt legger støtte til formelle historiske kjoler.

Skritt

Mål midjen din og legg til 6 tommer. Dette er hvor stort du vil gjøre brystskjørtet midjen.

Skritt

Kut bomullsvevet stoffet til lengden på målingen og 4 tommer bredt.

Skritt

Brett stoffet i halve og sy en rett søm 1/2 tommer fra brettet. Legg forspenningsrørene gjennom brettet. Dette er din midje slips. Pass på å knute endene slik at de ikke kan falle tilbake i stoffet.

Skritt

Mål høyden din. Begynner på 5 fot 0 tommer, din bånd strips må plasseres på 37 inches lang. Legg til og trekk inches direkte i forhold hvis du er høyere eller kortere. For eksempel, hvis du er 5 fot 3 tommer, vil stripene dine være 40 tommer lange.

Skritt

Klipp 16 stykker bånd som samsvarer med måling fra trinn 4. Pin disse brikkene på midjestykket, fordel dem så jevnt som mulig.

Skritt

Fold og pinne endene av midje stykket lukket og sy det med to rader med rette masker. Den første skal være så nær som mulig til de brettede ender. Den andre skal være 1/4 tommer for å legge ekstra styrke til båndet.

Skritt

Skjær din polytubing til følgende målinger: 88 tommer, 101 tommer, 114 tommer, 127 tommer og 140 tommer.

Skritt

Lag en sløyfe med hvert rørstykke og rørbåndene endene sammen.

Skritt

Legg løkkene på båndet, pakk båndet rundt hver bøyle og fest på plass. Sy ringen på plass når du vet at hvert lag er jevnt.

Skritt

Prøv pelsskjørtet på og gjør eventuelle endringer.

Anbefalt Redaktørens valg