Innholdsfortegnelse:

Anonim

En kommersiell bank er en finansinstitusjon som har innskudd til og låner penger til enkeltpersoner og bedrifter. I USA er en nasjonal bank en kommersiell bank som er medlem av Federal Reserve System. Som sådan er en nasjonalbank et investeringsmedlem i distriktet Federal Reserve Bank.

Tidligere måtte nasjonale banker utstede regjerte trykte regninger.

Kommersielle banker

Enhver bank vi går til når vi trenger å åpne en konto, ta ut penger eller spørre om et lån er en kommersiell eller detaljhandel bank. Begrepet kommersiell brukes til å skille disse bankene fra andre typer, for eksempel investerings- og handelsbanker.

Nasjonale banker

I USA, når en bank er gitt nasjonal status, betyr det at det er chartret av Kontoret for Valutatakeren for Valuta som medlem av Federal Reserve System. En nasjonalbank kan legge til rette for auksjonen av amerikanske statsobligasjoner og fungerer som et investeringsmedlem i distriktet Federal Reserve Bank. En bank kan kalles "nasjonal" selv om den opererer lokalt.

Nasjonalt som sentralbanker

I mange andre land refererer begrepet «nasjonalt» til sentralbanken, som er en statlig kontrollert bank med ansvar for landets pengepolitikk. I USA kalles sentralbanken Federal Reserve.

Anbefalt Redaktørens valg