Anonim

Skattedag 2017 faller 18. april (ikke den vanlige 15. april, som faller på en helg etterfulgt av Emancipation Day, en ferie observert i Washington D.C., i år), som er … vel, rett rundt hjørnet. Hvis du fortsatt ikke har fullført skattene dine og ikke tror at du får nok tid til å gjøre dem, ikke gå inn i fullstendig, smelte ned panikkmodus: Det er håp.

kreditt: utah778 / iStock / GettyImages

Hvis du virkelig trenger mer tid for å fullføre deg skatt, kan du legge inn en forlengelse. Du vil være i god (eller i det minste rikelig) selskap hvis du gjør det Forbes, Anslagsvis 10 millioner amerikanere vil sende filer for utvidelser i år.

Her er noen gode nyheter: Filing for en forlengelse er enkelt, normalt, og hvis du følger reglene, blir det automatisk gitt.

Det finnes en rekke måter å gå om arkivering, inkludert arkivering gratis online på IRS-nettsiden, og spør din skatteregner for å få fil for deg, eller til og med ved hjelp av skatteprep-programvaren. Her er hva du må filen, ifølge Forbes:

  • Ditt navn og adresse (pluss navn og adresse til din ektefelle, hvis du arkiverer i fellesskap)
  • Ditt personnummer (ditto din ektefelle, hvis du legger inn en felles)
  • Et estimat av din totale skatteforpliktelse for 2016
  • Hva du allerede har betalt i skatt for 2016
  • Hvor mye betaler du med utvidelsen

Forvirret av "estimatet av skatteansvar" og "hvor mye betaler du med utvidelsen" poeng? Det er veldig viktig å forstå at en utvidelse til fil er bare det-en utvidelse til fil. Regjeringen forventer fortsatt at du betaler det du skylder på tid, så hvis du forventer å skylde skatt (som om du for eksempel er frilanser, og ikke forvent at du har betalt nok i kvartalsskatter for å dekke hva du ' Jeg skal til slutt skylde), du bør beregne et beste gjetning og betale det (pluss litt mer, ideelt) med din forlengelse. Da, når du filen, får du refusjon for eventuell overskytende betaling. Hvis du skylder mer På den annen side kan du skylde interesse på beløpet som skal betales.

Hvis du planlegger å fil for en utvidelse, merk at den er på grunn av Skattedag, noe som betyr at den må post-merkes eller arkiveres innen utgangen av dagen 18. april. Hvis du legger inn forespørselen din til rett tid, har du en ekstra seks måneder for å få alle dine matematikk sider i orden. 2017-fristen for de som ber om utvidelser er 16. oktober 2017. Så markere at dato og gå videre og begynne å planlegge nå for å få dine skatter i orden da.

Anbefalt Redaktørens valg