Innholdsfortegnelse:

Anonim

Foreldre som kan trekke avhengige barn på deres personlige inntektsskatt, får en skattebesparelse ved å bruke fradrag. Det fradraget tas ikke nødvendigvis bort når barnet fyller 18 år. For å kvalifisere seg til å kreve den avhengige av selvangivelsen, må situasjonen din oppfylle kriteriene i Uniform Tax Code og reguleres av Internal Revenue Service. Hvis du hevder at du er avhengig av selvangivelsen, men ikke oppfyller de angitte kriteriene for å gjøre det, kan skattemyndighetene vurdere straffer og renter på skatt som skal betales.

Hevder avhengige over 18 på dine skatter. Kreditt: Creatas / Creatas / Getty Images

Skritt

Ta aldersprøven. Avhengige over 18 år må være heltidsstudenter under 24 år, slik at du kan kreve dem som avhengige, med mindre avhengige er permanent og helt deaktivert. I tilfelle av funksjonshemmede er det ingen aldersgrense. Den avhengige kravet må også være yngre enn deg, og hvis du sender en felles retur, din ektefelle.

Skritt

Sørg for at den voksenavhengige ikke hevder seg på sin personlige selvangivelse. En person kan hevdes på bare en selvangivelse, så hvis den avhengige hevder seg selv, kan du ikke kreve ham også.

Skritt

Angi avhengighetsinformasjonen i Avsnittet Undtagelser i Form 1040. Informasjonen som kreves inkluderer avhengighetsens for- og etternavn, personnummer og forhold til skattefiler.

Skritt

Inkluder over 18-avhengigheten i det totale antallet pårørende som er hevdet i avsnittet om unntak av skjema 1040.

Skritt

Fullfør resten av selvangivelsen din og send returet som pålagt.

Anbefalt Redaktørens valg