Innholdsfortegnelse:

Anonim

USAs velferdsprogram inneholder en rekke tjenester, for eksempel medisinske, grunnleggende behov, kontanter og matassistanse. Den første applikasjonen krever en bestemmelsesprosess, som innebærer gjennomgang av søkers dokumentasjon og intervju. Antall applikasjonsbureauer mottar kombinert med planleggingsintervjuer og ulike typer hjelp gir en viss variasjon i behandlingstider.

Matassistansprogrammet gir en rask søknad for de som kvalifiserer.

Initial Application

Den første søknaden om assistanse gir en søker muligheten til å be om Medicaid, kontant- og matassistanse. Loven krever sosialtjenestebyråer å gi folk forespørsel om hjelp med en søknad umiddelbart etter forespørsel. Søkere er ikke pålagt å ta med all nødvendig dokumentasjon på det tidspunktet de sender søknaden, men det kan fremskynde prosessen. Etter innlevering av søknaden, mottar søkerne et beslutningsbrev innen 30 dager for mat og kontanter. Personer som søker medisinsk hjelp, bør få en beslutning om 30 dager. Imidlertid bør personer med funksjonshemninger forvente at prosessen tar opptil 90 dager.

forsinkelser

Vanskelige økonomiske tider får flere familier til å søke hjelp. Som et resultat opplever mange av velferdsorganisasjonene et overveldende antall søkere, noe som kan føre til forsinkelser. I tilfelle en forsinkelse oppstår, bør en søker få et brev med begrunnelse for forsinkelsen og en dato hvor avdelingen forventer fullføring av bestemmelsesprosessen. Vanligvis må byråer fullføre bestemmelsesprosessen innen 45 dager etter den første søknaden.

Forbedrede fordeler

Fremskyndede fordeler gir personer som møter bestemte retningslinjer med ressurser for å komme gjennom en krise eller økonomisk motgang. For eksempel kan personer som opplever bostedsløshet eller tap av arbeid, eller som ikke kan kjøpe mat, kvalifisere seg for raskere matvarer. Søkere må fullføre en søknad om fremskyndet tjeneste og skal motta den første prorated månedlige betalingen innen syv dager hvis de er godkjent.

betalinger

Sosialtjenestebyrå betaler velferdsytelser på en månedlig plan. Den første betalingen etter søknad er vanligvis tilgjengelig innen 30 til 45 dager. Første bokstav i en persons etternavn bestemmer datoen hvor hvert innskudd inntreffer. Den første betalingen kan forekomme en hvilken som helst dag i løpet av måneden, og tilsvarer et proratert beløp. Hver betaling skjer deretter på den angitte datoen, forutsatt at søkeren fortsatt er i samsvar med programmet.

Anbefalt Redaktørens valg