Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kredittkortutstedere bruker en kombinasjon av lett tilgjengelig informasjon og proprietære formler for å bestemme hvor mye du kan bruke på kortet ditt. Hvis du ønsker å motta et kredittkortgrense på $ 5000, vil du trenge en kombinasjon av utmerket kreditthistorie og høy personlig inntekt.

En rekke faktorer påvirker kredittgrensen. Kreditt: Se lager / Se lager / Getty Images

Kreditthistorikk

Bankene oversetter ikke kredittpoengene direkte inn i kredittgrensen for kortet ditt, men poengsummen din spiller en viktig rolle. Hvis du har gjort sen betaling tidligere, eller hvis du har problemer med å holde andre lån gjeldende, vil banker sannsynligvis ikke utstede et kredittkort med en grense på $ 5000. Opprettholde en utmerket kreditt historie vil øke sjansene dine for å motta høy kredittgrense.

Personlig inntekt

Kredittkort søknader ber om din personlige inntekt, og utsteder bruker denne informasjonen som en faktor for å bestemme kredittgrensen. Hvis du ikke genererer nok inntekt for å gjøre de minste månedlige utbetalingene på $ 5000 i kredittkortgjeld mens du møter andre forpliktelser som boliglån og bilbetalinger, vil bankene ikke utstede et kredittkort med en grense på $ 5000. Fordi banker bruker proprietære formler for å bestemme kredittkortgrenser, er det ingen måte å vite nøyaktig hvor mye inntekt som kreves for en kredittgrense på $ 5000.

Kort type

Selv om du har god kreditthistorie og høy personlig inntekt, vil din evne til å motta en kredittgrense på $ 5000 fortsatt avhenge av hvilken type kredittkort du bruker. Mange banker tilbyr en rekke kredittkortalternativer, og de som er rettet mot unge voksne og låntakere på grunnnivå, kan ha betydelig lavere kredittgrenser enn de som er beregnet for mer modne søkere.

Anbefalt Redaktørens valg