Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du eier en 401k-plan, investerer du teknisk på en tillitskonto som er kvalifisert av loven om arbeidstakers pensjonsinntekts sikkerhet (ERISA). ERISA angir hvordan disse pensjonskontoene skal betjenes og hvordan penger kan bli bidratt og trukket tilbake. Dette har viktige implikasjoner for overføring av penger til en ektefelle. Hvis du ikke gjør dette på riktig måte, kan du ende opp med å betale en straff til IRS.

Betydning

Betegnelsen på en 401k som en tillitskonto kvalifisert under ERISA er betydelig. En fiduciary er ansvarlig for å administrere 401k planen og eiendelene i den. Selv om du kan bidra med penger til 401k-planen din, og du kan velge fond eller andre investeringer i planen, er det en planadministrator som holder pengene i tillit til deg til din pensjon. På grunn av dette arrangementet kan kontofordelene ikke overføres til en annen person.

Fordel

Begrensningene ved tildeling av fordeler er faktisk en god ting. Det beskytter deg mot å ha pensjonsoppsparing tatt som følge av din konkursbehandling, din finansinstitusjon går konkurs eller en kreditor som kommer etter deg for penger som du skylder.

unntak

Det er unntak fra reglene for fordelbare fordeler i en 401k. En domstol kan utstede en kvalifisert innenriksrelatert rekkefølge (QDRO) for å overstyre ERISA-regler. En QDRO må utstedes av en dommer før eventuelle fordeler kan overføres. En dommer utsteder normalt en QDRO i skilsmissesaker når retten finner det nødvendig å splitte opp pensjonsmidler for å støtte den andre ektefellen som ellers ikke ville få noen fordeler for pensjonering eller i tilfeller der støtten til et mindreårig barn er involvert.

Advarsel

Hvis en dommer ikke har utstedt ordren, vil alle utdelinger og overføringer bli vurdert som skattepliktige utdelinger. Hvis du er under 59 1/2, vil fordelingen bli utsatt for en straff på 10 prosent også. Det er ingen måte å omgå denne regelen. I tillegg, når en QDRO er utstedt, må planadministratoren for din 401k overholde.

Anbefalt Redaktørens valg