Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du trenger en tapt lønn og inntektsforespørsel brev for å be om monetære kompensasjon for tapte inntjening relatert til skader fra en ulykke forårsaket av en annen part. Du sender vanligvis en tapt lønn og inntektsbrev til forsikringsselskapet til den andre parten. For eksempel vil du sende et kravbrev til bilforsikringsselskapet som gir dekning for en person som traff bilen din dersom ulykken resulterte i skader på deg og du savnet tid fra jobb. Et riktig skriftlig etterspørselsbrev forbedrer sjansene dine for å få tilbake inntektene du mistet.

Skritt

Lag en liste over tapt inntekt og lønn for å få en nøyaktig total. For eksempel, hvis du mistet 20 timers arbeid, multipliser de 20 timene med timeprisen din. Anslå så nøyaktig som mulig for lønnsforpliktelser. Sammenlign samme 20-timers spann fra tidligere uker for å få en gjennomsnittlig inntekt. Lag kopier av støttedokumenter, for eksempel betalingsstubber eller rapporter om virksomhetsaktivitet.

Skritt

Be behandlingslegen for et brev med angivelse av datoene du ikke kunne jobbe. Be legen å inkludere mulige fremtidige datoer for ubesvarte arbeid.

Skritt

Spør arbeidsgiveren om en tapt lønn og resultatregnskap hvis det er mulig. Be arbeidsgiveren å inkludere hvor mange timer som går tapt og totalt tapte inntjening.

Skritt

Beskriv ulykken i den første delen av brevet. Inkluder hva du gjorde på den tiden, ulykken selv og at den andre parten har feil. Oppgi eventuelle utenfor fakta som peker på at den andre parten har feil, for eksempel vitnemål og politirapporter.

Skritt

Beskriv de medisinske behandlingene, smerte du opplevde og skade deg som led av ulykken i den andre delen. Inkluder medisinske vilkår. Angi lengden på utvinning og skadevirkningen på hverdagen.

Skritt

Oppgi tapt lønn og inntekt i tredje del av brevet. Inkluder fremtidens tapte lønnsestimering. Nevn legebrevet. Se arbeidsgiverbrevet hvis du har en. Vis hvordan du har beregnet totalen dersom du ikke har en arbeidsgiverbrev og henviser til dokumentene.

Skritt

Oppgi den monetære etterspørselen i den siste delen av brevet. Inkluder nåværende og fremtidige tapte lønn, men runde opp for å gi rom for forhandling. Oppgi kravet er kun for tapte inntekter og lønninger.

Skritt

Tegn brevet. Skriv ut navnet ditt under signaturen. Fest eventuelle støttedokumenter bak på brevet.

Anbefalt Redaktørens valg