Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med de stigende kostnadene ved begravelser, er det godt å vite alternativer for finansiering av gravsten, gravstein eller markør. Ifølge Federal Trade Commission (FTC) har du rettigheter under begravelsesregelen når du handler for og kjøper en gravsten eller andre begravelsesrelaterte varer og tjenester. Du har rett til å vite hvor mye hvert element koster og å velge hvilken grafikk du vil ha. Ikke press på å kjøpe noe dyrere enn du har råd til. Vær forberedt på å bruke mellom $ 400 til $ 3000 eller mer, avhengig av størrelse, form og materiale.

Gravestones kan være kostbart, men det finnes måter å finansiere kjøpet på.

Skritt

Ring øyeblikkelig til forsikringsagenten din dersom en livsforsikring var i kraft ved døds dødsfall. Din agent bør gå over kvalifisering, dekningsmengde og hvor lang tid det tar å motta utbetaling. Pass på at du også ringer den avdøde arbeidsgiver, hvis han eller hun jobbet på dødstidspunktet. Det kan være en annen lønnssjekk, en sjekk for ubrukt ferie eller syktid, eller en selskapsbetalt nytte, for eksempel en utilsiktet døds- og dismemberment-politikk.

Skritt

Ta kontakt med Institutt for Veteran Affairs hvis din kjære var veteran. Han eller hun er berettiget til en gratis begravelse og gravmarkør fra avdelingens nasjonale kirkegårdsforening. Denne fordelen kan også utvide til helsepersonell og andre sivile som har gitt militærrelaterte tjenester.

Skritt

Nå ut til Sosialadministrasjonen for å motta en engangshjelpsbetaling, hvis det er kvalifisert. Hvis du er den overlevende ektefellen, kan du motta en engangsbetaling på $ 255. Et kvalifisert barn mottar utbetaling dersom det ikke er overlevende ektefelle. Ring eller besøk deres nettside på SocialSecurity.gov for mer informasjon om kvalifikasjon.

Skritt

Spør din valgte begravelse hjemme hvis de tilbyr en gravpakke som inkluderer prisen på en gravsten. Det kan hende du finner at kjøp av gravsten som en del av en pakke er billigere. Begravelsesstedet kan også tilby egenfinansiering eller henvise til et tredjeparts finansfirma som spesifikt omhandler begravelser. Du kan også sjekke med din lokale bank for å se om du er i stand til å etablere en kreditt for å finansiere gravestonen.

Skritt

Sjekk med din stat eller fylke for å finne ut om de tilbyr begravelseshjelp til lavinntektsfamilier. For eksempel tilbyr staten Wisconsin en offentlig begravelsesstøtte på opptil $ 2500 til kvalifiserte familier. Du må sende inn en statsstøtte for finansiell støtte for å bestemme kvalifikasjonen.

Skritt

Be om familie for hjelp, om nødvendig. Det er ikke uvanlig for familien å komme sammen og hjelpe etter døden av en elsket, særlig medlemmer av den avdøde nærmeste familie. La nære slektninger vite at du trenger økonomisk hjelp, og de kan bidra eller samle inn donasjoner for å finansiere gravstenen.

Anbefalt Redaktørens valg