Innholdsfortegnelse:

Anonim

Programmet supplerende sikkerhet inntekt er utformet for å gi økonomisk hjelp til lavinntekt amerikanere som er eldre, blinde eller funksjonshemmede. Programmet gir månedlige innbetalinger for å hjelpe disse personene til å betale for grunnleggende levekostnader. SSI-programmet er et betalingsprogram og tilbyr ikke forsikring for helse og dental dekning. Men folk som kvalifiserer for SSI, vil trolig også kvalifisere for Medicaid. Medicaid gir noen grunnleggende nivå av tannhelsepåvirkning, avhengig av hvor du bor.

SSI gir ingen formell tannbehandling, men du kan få fordeler for deg selv og dine barn gjennom Medicaid.

Supplerende sikkerhetsinntekter

Supplerende sikkerhetsinntektsprogrammet er et betalingsprogram for lavinntektsholdte husholdninger. Det er et føderalt finansiert program designet for å gi eldre, blinde og funksjonshemmede amerikanere som har problemer med å betale for mat, klær og ly. SSI er betalt ut av generelle skatteinntekter og ikke ut av Trygdefondet. For å kvalifisere, må en person bo i USA, må være statsborger eller fast bosatt, må ha begrenset inntekt og må være blind, funksjonshemmede eller over 65 år.

SSI Dental Dekning

SSI-programmet er et betalingsprogram og tilbyr ikke helse- eller dentalforsikring. Mottakeren av SSI-fordeler er å bruke betalinger for å sørge for sine grunnleggende overlevelsesbehov. Regjeringen forventer at en del av betalinger skal brukes på medisinske eller tannregninger. SSI-programmet gir månedlige betalinger som kan brukes til å betale for dental dekning, men formidler ikke formell forsikring gjennom programmet.

Medicaid

Hvis en person kvalifiserer for SSI-fordeler, vil hun sannsynligvis også kvalifisere seg for Medicaid-programmet. Medicaid er et statsstyrt program for lavinntektsholdte husholdninger. Gjennom Medicaid blir lavinntektsholdte husholdninger gitt en form for helseforsikring for leger, sykehusbesøk og kirurgi. Mens SSI gjør kontantbetalinger til deg, gjør Medicaid bare betalinger til helsepersonell. De to programmene jobber sammen for å gi helsetjenester og en grunnleggende inntekt til de som har behov.

Medicaid Dental Coverage

Fordi Medicaid er et state-run program, tilbyr hver stat ulike dekningsmengder og fordeler. Dental dekning er en fordel som varierer mellom stater. Alle mennesker under 21 år er kvalifisert for grunnleggende tannpleie i alle land. For folk over 21 år, om de mottar tanntegning, avhenger av tilstanden deres. Du bør kontakte statens Medicaid-kontor og spørre om dental dekning tilbys i din tilstand gjennom Medicaid.

Anbefalt Redaktørens valg