Innholdsfortegnelse:

Anonim

Personer som mister jobbene uten egen feil, kan kvalifisere seg til å få arbeidsledighet fordelt på US Department of Labor. For å gjøre dette må du søke på ditt lokale arbeidsledighetsforsikringskontor - eller via nettsiden - og følge reglene for å bestemme rettigheten. Et aspekt av disse forskriftene er telefonintervju. Selv om det ikke brukes i alle tilfeller, er telefonintervjuer en vanlig del av arbeidsløshetsprosessen.

Forberedelse av papirarbeidet kan hjelpe deg med å sende ditt arbeidsledighetsintervju.

Formål med telefonintervju

Formålet med et telefonintervju etter å ha arkivert arbeidsledighet er alltid å verifisere data på søknaden din. Uten nøyaktige data, kan arbeidsledighetsrepresentanter ikke vurdere din kvalifikasjon nøyaktig. Representanter kan planlegge telefonintervjuer fordi det var en slags feil på papirarbeidet ditt som vil bli utbedret på telefonen. Telefonintervjuer er også nødvendige hvis data fra arbeidsgiveren din står i konflikt med hva som er på din søknad. Når representantene vet at alle data er nøyaktige og komplette, kan de fortsette med å sette gjennom søknaden din.

Spørsmål om kvalifikasjon

I lys av formålet med telefonintervjuet utfører de fleste stater ikke telefonintervjuer som en nødvendig del av arbeidsledighetsprosessen. Å kreve telefonintervjuer for hver søker vil være både kostbart og tidsintensivt, slik at arbeidsledighetskontorer vanligvis sier at de skal planlegge telefonintervjuer i tilfelle et spørsmål oppstår om søknaden din.

I et veldig klart tilfelle der en arbeidsgiver er samarbeidende og du har fylt ut papirarbeidet på riktig måte, kan dette ikke skje. Ofte protesterer arbeidsgivere imidlertid på krav, eller søkere fullfører ikke søknaden riktig, så telefonintervjuer er blitt vanlige.

Antagelse av intervju

Fordi det virkelig ikke er noen måte å bestemme på forhånd om en arbeidsledighetsrepresentant vil kreve mer informasjon fra deg, er det en god ide å anta at arbeidsledighetskontoret må ringe. Fordi dette intervjuet kan svinge representanten for eller mot kravet ditt, er det svært viktig at du er forberedt på spørsmål som representanten kan spørre. Det hjelper hvis du vurderer en kopi av søknaden din i forveien, så vel som eventuelle støttedokumenter du måtte ha med programmet. En advokat kan gi deg råd om hvordan du nærmer deg intervjuet, og viser deg lover og prejudikater for å gjøre ditt argument sterkere.

Intervju Betydning

Fordi formålet med telefonsamtalen med arbeidsledigheten er å bekrefte data for å klargjøre kvalifikasjonen, vil det hende at du blir nektet fordeler ved å få varsel fra arbeidsledighetskontoret. Det betyr imidlertid at fordelene dine kan være litt forsinket, da arbeidsledighetskontoret ikke kan gi penger til deg før det viser seg at du har rett til midlene. I de fleste stater, hvis du er planlagt for telefonintervju, skjer det innen ti dager etter innlevering. De fleste mottar sin første fordelskontroll innen to til tre uker med å sende inn kravet sitt, sier US Department of Labor, til tross for utbredelsen av telefonintervjuer.

Anbefalt Redaktørens valg