Innholdsfortegnelse:

Anonim

Banco de Oro (Gold Bank), eller BDO, er en stor finansinstitusjon på Filippinene. Det er en av de øverste bankene i landet og ble plukket som beste innenlandske bank av Finance Asia i en undersøkelse tatt fra midten av 2009 til mai 2010. BDO har steder over hele Filippinene og tilbyr en rekke finansielle tjenester i tillegg til besparelser kontoer, for eksempel lån, kredittkort, forsikring og investerings- og pengestyringsråd.

BDO er den største banken i Filippinene.

Velg din sparekonto

BDO tilbyr en rekke sparekontoer. Den offisielle valutaen i Filippinene er pesoen, men BDO har også amerikanske dollar (USD) og tredje valuta sparekontoer i euro; Japansk yen; Britiske pund; Kanadiske, Hong Kong, Singapore og Australske dollar; og kinesisk yuan. Det er flere forskjellige valg for peso-kontoer, inkludert en Junior Savers Club for barn, en Power Teens-konto og Club 60 for seniorer, som også er tilgjengelig som en dollarkonto. Du kan også sette opp direkte innskudd peso og dollar kontoer og kontoer som følger med og uten ATM kort. Hvis du ønsker å tjene en høyere rente, kan du investere pengene dine i BDOs "tidsinnskudd" -kontoer, sertifikater for innskuddssparingskonto med en spesifisert forfallstidspunkt.

Komplett papirarbeid

Bankene krever at kunder fyller ut skjemaer for å åpne sparekontoer. På BDO må du også levere andre dokumenter. Du må vise to former for nylig ID som gir både ditt navn og ditt bilde; Du må kanskje også ta med to fotokopier for at banken skal beholde. Banco de Oro ber om en kopi av en fakturaerklæring i tillegg, for eksempel en telefonregning eller verktøyregning.

Lag et åpnings innskudd

De fleste BDO sparekontoer har et minimum innskudd som du må gi banken som en del av det opprinnelige oppsettet. De har også minimale saldoer du må opprettholde for å tjene interesse, og minimal balanserer du må opprettholde for å unngå å pådra seg et gebyr for kontoen. Kontosaldoen din på en BDO sparekonto beregnes i henhold til en månedlig gjennomsnittlig daglig balanse. Fra november 2010 var innskuddsbeløpet for en Peso Passbook Savings Account, med eller uten et ATM-kort, 5.000 filippinske pesos (PHP). Kontoen må også opprettholde minst 5000 PHP for å tjene interesse. Minste åpningsbalanse for dollarens sparekonto er $ 200, med en minimumsbalanse på $ 500 hvis du vil tjene penger. Servicegebyret for å falle under minimumsbalansen er 200 pesos for alle BDO peso sparekontoer, og $ 5 for alle USD-kontoer.

Anbefalt Redaktørens valg