Innholdsfortegnelse:

Anonim

Innkjøp en sjekk utført i amerikanske dollar når du er i Canada, er mulig via en bank eller en innkjøpsbutikk som Money Mart. Når du deponerer eller innbetaler en amerikanske dollar-sjekk, er faktorer som holdeperioder, avgifter og valutakurser forskjellig fra de som gjelder for kanadiske dollarstransaksjoner. Snakk med en representant for å sikre at du er klar over kostnadene og tidspunktene for ditt amerikanske dollarinnskudd.

Nærbilde av en blank checkkredit: Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images

I person eller på minibanken

Noen kanadiske banker vil akseptere sjekker i amerikanske dollar gjennom personlig innskudd hos en teller eller en automatisert tellermaskin eller minibank. Eller din institusjon kan kreve at du snakker med en representant for å betale en amerikansk dollarskontroll mens du er i Canada. Behandling av innskudd hos en teller har noen fordeler, inkludert full avsløring av avgifter og valutakurser som gjelder for transaksjonen.

Hold periode

Avhengig av om US dollar-sjekken er tegnet på en kanadisk, amerikansk eller utenlandsk bankkonto, kan banken holde kontrollen til midler frigjøres. Scotiabank oppgir for eksempel at den maksimale beholdningen det vil plassere på en amerikanske dollar-sjekk trukket på en bankkontor i Canada, er 10 virkedager, sammenlignet med fem dager for en kanadisk dollarcheck. Holdeperiodene er enda lenger når sjekken er tegnet på en bank lokalisert i USA eller i utlandet. TD Bank fastslår at innehaver kan være så lenge som 15 virkedager for amerikanske dollarskontroller.

Vekslingskurs

Innskudd av en dollar på USD-bankkontoen behandles med dagens valutakurs. Valutakursene kan variere fra bank til bank. Noen banker vil kreditere kontoen din med valutakursen på innskuddstidspunktet, men foreta senere justering når sjekken rydder. Dette kan resultere i penger lagt til eller tatt ut av kontoen din.

Behandlingsgebyrer

Selv om enkelte banker, som TD Bank, ikke tar betalt for amerikanske dollarinnskudd, kan andre debitere kontoen din en ekstra kostnad for å deponere amerikanske midler. Andre transaksjoner, for eksempel en overføring i amerikanske fond, kan også medføre tilleggsavgifter. Check-innløsningsbutikker som Money Mart krever et gebyr for å kontanter eventuelle sjekker, inkludert en i amerikanske dollar.

Anbefalt Redaktørens valg