Innholdsfortegnelse:

Anonim

AFDC, eller hjelp til familier med avhengige barn, er et program som gir økonomisk hjelp til familier som har barn. Matstempelprogrammer er en annen lignende type som administreres på et statsnivå. Med matfrimerker kan du få økonomisk hjelp med grunnleggende matbehov og produkter.

Funksjon

Formålet med begge disse programmene er å gi noen form for økonomisk hjelp til familier som trenger det. Familiene som kvalifiserer for disse programmene har et sterkt økonomisk behov og bruker dem til å få mat og andre grunnleggende nødvendigheter. Skattepenger fra den føderale regjeringen og statens myndigheter bidrar til å finansiere disse programmene. Mange av de som bruker disse programmene, er ikke i stand til å møte alle deres behov med sine nåværende inntekter.

aFDC

Hjelpe til familier med avhengige barn-program er i hovedsak et velferdsprogram som gir betalinger til trengende familier. Den er laget for å hjelpe familier som har barn og manglende inntektsstøtte fra en av foreldrene. Dette kan skyldes at en av foreldrene døde eller fordi hovedinntektstjeneren i huset er arbeidsledig. Med dette programmet kan familiene få økonomisk støtte fra staten og føderale regjeringer.

Matkuponger

Matstempelprogrammer er gitt til beboere av regjeringen i staten der de bor. Disse programmene gir nå et debetkort som kan brukes til de fleste dagligvarebutikker som godtar kredittkortbetalinger. Hvor mye penger de mottar på kortet, avhenger av deres økonomiske behov og hvor mye deres månedlige utgifter er. For å få denne hjelpen må du søke på ditt lokale stempelkontor.

kvalifikasjoner

Hvert program har kvalifikasjoner som må oppfylles for å motta fordeler. Med AFDC-programmet må familien ha et barn som er under 18 år. Familien må være amerikanske statsborgere og innbyggere i den staten de bor i. Familien må også fratas inntekt fra en av foreldrene. Med matstempelprogrammet må du være 18 og kunne møte inntektsrammer. I de fleste tilfeller må du også arbeide i en eller annen form for kapasitet.

avsetninger

Med AFDC-programmet får du faktisk betalinger som du kan bruke etter eget skjønn. Med matstempelprogrammet får du penger som du bare kan bruke til matvarer og andre nødvendigheter som du kan kjøpe fra matbutikken. For eksempel kan du kjøpe ost, melk, bleier, formel og andre lignende gjenstander. Disse programmene gir ikke ekstravagante fordeler, men bare det som er nødvendig for å leve.

Anbefalt Redaktørens valg