Innholdsfortegnelse:

Anonim

Boligstipendier er tilgjengelige for enslige mødre gjennom offentlig og privat tilskuddsmidler. Tilskudd er gitt til mødre som kan demonstrere at de trenger hjelp til å betale for boliger, men har midler til å betale tilbake lavrente lån.

Skritt

Før du kontakter et byrå for å sjekke om tilskudd for enslige mødre, må du samle inn riktig papirarbeid. Du vil trenge trygdekort for deg og dine barn, fødselsattest og en utstedt ID, for eksempel et førerkort hvis det er aktuelt. Du må også gi bevis på inntekt, inkludert informasjon om hvilken som helst barnestøtte du mottar.

Skritt

Ta kontakt med Institutt for bolig og byutvikling (HUD) for å se om du kvalifiserer. HUD tilbyr rådgivning om kjøp eller leie av et hjem. Avhengig av hennes kvalifikasjoner kan en enslig mor kunne motta stipendpenger for å hjelpe henne med å betale husleie eller boliglån på et hus eller en leilighet.

Skritt

For å finne rimelige boliger, kan en enkelt mor kontakte hennes statlige boligfinansieringsbyrå. Disse holde orden på rimelige boliger kan også hjelpe med boligkostnadene. De fleste stater har statlig støttefinansiert bolig, slik at de kan tilby lavinntektsfamilier et trygt, komfortabelt hjem for å leve.

Skritt

Enkelte mødre kan kontakte Habitat for Humanity hvis de søker assistanse i å bygge eller kjøpe et hjem. Habitat for Humanity finansieres av offentlige tilskudd og private donasjoner fra enkeltpersoner og stiftelser. Det hjelper lavinntektsfamilier å bygge hjem ved å finne frivillige for å bidra til å bygge og så godt som å koble dem med lavrente lån. De som er fysisk i stand, må løfte et bestemt antall timer frivillig arbeid for å bygge sitt eget hjem,

Skritt

Enkelte mødre som bare trenger litt ekstra for å hjelpe dem med å komme seg i en passende levekår, kan kontakte Nehemiah Foundation. De gir små tilskudd til lavinntektsfamilier som kjøper et hjem. Tilskuddet kan være opptil 6 prosent av boliglånet.

Anbefalt Redaktørens valg