Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste huseiere er kjent med fordelene og grunnleggende dekning tilgjengelig med en villaeiere politikk. Det er en annen type forsikring tilgjengelig for boliger i tillegg at langt færre folk er klar over: boligforsikring, som adskiller seg fra huseiereforsikring på mange måter.

Hva er boligforsikring?

Betydning

Til tider, folk overforsikre hjem med fulle villaeiere politikk når en billigere boligpolitikk ville være tilstrekkelig.

Definisjon og funksjon

Boligforsikring er en type forsikring som brukes til å forsikre kun en bolig. Det dekker ikke noen omkringliggende eiendom eller noen personlige gjenstander som er inneholdt i boligen.

typer

I tillegg til frittstående boligforsikring selger noen selskaper utleiere boligforsikring som beskytter utleier for tap av inntekt på grunn av skader på huset. Andre selskaper selger typer spesielt for ledige boliger.

Geografi

Boligforsikring er mest vanlig på steder der andre feriehjem er populære, som for eksempel Florida.

fordeler

Boligforsikring kan være kostnadseffektiv for folk som eier mer enn ett hjem.

Advarsel

Boligforsikring bør ikke brukes til å ansette primære boliger i områder som er utsatt for katastrofalt vær, da disse retningslinjene ikke vil betale for å erstatte eventuelle personlige effekter som går tapt av katastrofale hendelser.

Anbefalt Redaktørens valg