Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du trenger land eller eiendom for en bedrift, er det mange alternativer som kommersielle eiendommer og hus som har blitt rezoned. Statlige eiendommer er også et levedyktig leiealternativ, som det er statlig eid land. Lokale, statlige og føderale myndigheter er ikke annerledes enn kommersielle eiendomsforvaltere, fordi de noen ganger har steder de ikke bruker og ikke kan selge. Finn statlig land å leie ut ved å sjekke ulike regjeringskontorer for tilgjengelighet.

Den føderale regjeringen tilbyr ikke lenger gratis land for oppdrett. Kreditt: stu99 / iStock / Getty Images

Finne regjeringslandet

Skritt

Ta kontakt med gjeldende fylkeskontor og be om informasjon om hvilket land som ikke er i bruk. Se gjennom eiendommene på fylkets ubrukte landliste og tilbud om å forhandle en leieavtale på landet. Lag et landlease tilbud til fylkets statlige organ for vurdering.

Skritt

Kontakt gjeldende statskontor som tjener som et clearinghus for statlig land tilgjengelig for leieavtale. I mange land er landleiekontorer kjent som "land og bruk avdelinger." Stat "administrasjonsavdelinger", eller tilsvarende, er også kontorer som kan ha informasjon om statseiendommer. Be om en kopi av land som er til leie eller salg fra gjeldende stat. I noen tilfeller kan du også finne landleaseoppføringer på en stats landsdepartementets nettsted.

Skritt

Kontakt den føderale regjeringens Bureau of Land Management for å finne føderalt land som tilbys for leie over hele landet. Avgrense føderal regjerings landlease listen til steder du er interessert i. Føderale landleier er tilgjengelige for beiteavl, kommersielle innrømmelser i nasjonalparker og skoger, og for gruvedrift og olje- og gassutvikling.

Anbefalt Redaktørens valg