Innholdsfortegnelse:

Anonim

Investering i mobile hjem kan være en lukrativ bedrift og krever mye mindre kapital for å komme i gang enn å investere i tradisjonell fast eiendom. Det er også mer fleksibelt fordi du kan velge å investere i landet som en mobilhome park sitter på, mobilboliger selv eller begge deler. Uansett kan du opprette en solid strøm av kontantstrøm som kan gjøre deg økonomisk uavhengig av livet.

Hvordan investere

Skritt

Kom i gang ved å finne ut hvor mye penger du må investere. Dette vil også avgjøre hva du kan investere i. Selvfølgelig vil det variere fra sted til sted, men i gjennomsnitt vil et dobbeltrom mobilt hjem med land koste rundt $ 40 000 fra 2009. Så hvis du har $ 10 000 og kan få et lån på $ 30 000 Fra banken er du i virksomhet. Alternativt kan du kjøpe to eiendommer for $ 5000 hver og $ 70.000 på lån. Dette vil avhenge av din kreditt. Lån på mobilhjem er vanligvis dyrere enn på vanlige boliger, men de blir vanligvis amortisert over 10 år i stedet for 30.

Skritt

Kjøp et brukt mobilhjem, og du kan starte med mye mindre penger. Dette er måten å gå for nye investorer eller de som jobber med et svært lite budsjett. Tydeligvis tar dette mer tid, siden du må gjøre mer forskning for å finne hjem. Du kan imidlertid ofte finne enkle hjem for $ 2000 til $ 3000, og de kan ofte selge for det dobbelte. Disse hjemmene har en tendens til å være 10 til 20 år, og inkluderer vanligvis ikke land. I tillegg til ressursene nedenfor er Craigslist.org og Ebay.com gode steder å lete etter brukte mobile homes.

Skritt

Kjøp en mobilhome park. Dette krever åpenbart mye mer penger for å komme i gang, men en park kan sette deg opp for livet. De større har 50 til 100 plasser tilgjengelig, som vil leie fra hvor som helst mellom $ 150 til $ 250 per måned for landet. Alt du trenger å gjøre er å gi gass, elektrisitet og vann, og ansett noen som kommer og henter leiekontroller hver måned. Avhengig av størrelsen på parken, kan du forvente å betale alt mellom $ 500.000 til $ 750.000. Du kan sette opp $ 50.000 til $ 100.000 av dine egne penger, med banken som finansierer resten. En av de store fordelene ved å eie landet i stedet for hjemme er at det er lite eller ingen vedlikehold involvert. Alt du trenger å gjøre er å levere verktøy - resten av det er bare skitt.

Skritt

Kom i gang så snart du har pengene. Det er viktig å begynne å investere så tidlig i karrieren som mulig dersom du ønsker å bli økonomisk uavhengig. En av fordelene med å investere i mobilhytter i stedet for tradisjonelle boliger er at du kan komme i gang med mye mindre penger. Det er også mye mindre konkurranse og vedlikeholdet som kreves på et mobilhjem, har en tendens til å være mindre og billigere enn for et vanlig hjem. Det er en av de beste eiendomsmegling mulighetene det er.

Anbefalt Redaktørens valg