Innholdsfortegnelse:

Anonim

En ferjebåt kaptein er ansvarlig for sikker transport av pendlere, turister og kjøretøy fra en strand til en annen. Med livet til flere hundre mennesker i hendene, trenger en ferjebåtkaptein fokus og må holde skipets offiserer og mannskap utføre sine plikter flittig. Overholdelse av kystvaktens regler og forskrifter er avgjørende for skipets sikre drift.

Fartøy kapteiner er ansvarlige for passasjerens trygge reise.

Gjennomsnittlig lønn

Den gjennomsnittlige årslønnen til en ferryboatkaptein er $ 75.410, ifølge CareerBuilder.com. På jobboppføringswebsiden er det gjennomsnittlige årlige intervallet for lønn mellom en lav på $ 56.739 og en høy på $ 104.136. SalaryExpert.com er enig med disse funnene, og legger den gjennomsnittlige årlige lønnen litt lavere, til $ 71,083 per år.

plikter

Et fartøy i amerikanske vannveier er under direktørens kaptein, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Kapteinen må sørge for at offiserene og mannskapet følger de riktige sikkerhetsprosedyrene og rutinene. sørge for at ferjebåtets utstyr og maskiner er i orden; og være ansvarlig for sikker lasting og lossing av passasjerer og last.

Jobb krav

For å styre en fergebåt, er en lisens fra US Coast Guard nødvendig. For å kvalifisere for en lisens, sier US Bureau of Labor Statistics at en søker kan enten delta i et handelsskipsakademi eller logge flere tusen timer på å jobbe som deckhand. Men med eller uten formell utdanning, må alle søkeren bestå en vanlig, skriftlig eksamen. For å jobbe på et fartøy må marinere også skaffe seg et TWIC fra US Office of Homeland Security, som tjener en sikkerhetsgodkjenning for å arbeide på amerikanske vannveier.

Sysselsetting Outlook

US Bureau of Labor Statistics sier at sysselsettingsutsiktene for ferryboatkapteiner, samt for alle marine karriere, forventes å være sterke gjennom 2018. Faktisk forventes vekstraten å være 15 prosent, som vil overskride gjennomsnitt av alle yrker, som er 12 prosent. En økning i turismen er delvis ansvarlig for de sterke tallene.

Anbefalt Redaktørens valg