Innholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanere over 60 år kan dra nytte av mange fordeler som kan hjelpe dem med å opprettholde en anstendig kvalitet før og etter pensjonering. Noen fordeler tilbys automatisk når en person når målgruppen, men andre er bare tilgjengelige for de som oppfyller inntektsberettigelseskriteriene.

Lei senior par på beach.credit: Siri Stafford / Digital Vision / Getty Images

Trygd

Seniorer som har påløpt nok kreditter i sitt arbeidsliv for å være berettiget til trygdeordninger, kan velge å motta månedskontrollen fra 62 år. Fordelene øker, desto lengre venter personen på å kreve dem. De som venter til 70 år for å kreve sine fordeler, mottar 32 prosent mer enn de som har valgt inn på 62.

Medicare

Medisinsk forsikring i form av Medicare er tilgjengelig for de som har nådd sin 65-årsdag. Medicare dekker de fleste medisinske utgifter og eliminerer de høye månedlige premiene av privat forsikringsdekning. Mottakere kan kjøpe tilleggsforsikring kalt Medigap fra en stor leverandør eller den føderale regjeringen for å dekke forskjellen mellom hva Medicare dekker og hvilken medisinsk behandling som faktisk koster.

utdanning

The United States Department of Education s divisjon for voksenopplæring og literacy gir seniorer trening i alt fra grunnleggende språk og matematikk ferdigheter til datakompetanse. Klassene er typisk rettet mot de som ønsker å forberede seg på en ny karriere, går inn på arbeidsstyrken eller bare oppdaterer ferdighetssettet. Programmene er finansiert av den føderale regjeringen og tilbys gratis til de 60 og eldre.

rabatter

Offentlige tilknyttede byråer som Amtrak utvider rabatter til eldre 60 år og eldre på turer mellom USA og Canada. For turer i USA er rabatter tilgjengelig for de 62 og eldre. Seniorer 62 og eldre er også kvalifisert for seniorpass som reduserer kostnadene ved campingplasser, guideturer og innrømmelser på føderale land og parker.

Lavinntekt Seniorer

Seniorer med tilstrekkelig lave inntekter kan få hjelp til å kjøpe mat gjennom Supplementary Nutritional Assistance Programmet, betale for telefontjeneste via Link Up eller Lifeline, og til og med dekke husholdningsregninger gjennom Low Income Home Energy Assistance Program. På tidspunktet for publiseringen hadde færre enn en tredjedel av alle kvalifiserte eldre innmeldt seg til SNAP-assistanse, selv om gjennomsnittlig nytte for de 60 og eldre er 106 dollar per måned.

Anbefalt Redaktørens valg