Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du ønsker å planlegge din ukentlige shopping på forhånd, er tidlig tilgang til lokale rundskrivelser en måte å gjøre det på. Ved å finne ut hvem som selger hva til den beste prisen, eliminerer du bortkastet tid og krefter som er involvert i å sjekke priser fra sted til sted i løpet av dagen og hoppe over for å sortere kuponger søndag morgen.

En mann som sitter på en sofa i loftet hans, leser avisen. Kreditt: John Howard / Digital Vision / Getty Images

Online-alternativer

Besøk en online salgsfremmende nettside som SundaySaver for å finne rundskriv for butikker i ditt område. Disse nettstedene samarbeider med forhandlere for å tilby informasjon om kommende ferie og spesialsalg og vise digitale kopier av avisomsetningssirkulær før de går til presse eller distribueres. Besøk forhandlerens eget nettsted der kommende sirkularer ofte vises før utgivelsen for å tromme opp interesse i salget og forberede kunder på følgende ukes rabatter.

Utskriftsalternativer

På mange steder er søndagspapiret tilgjengelig på lørdag kveld. Kjøp papiret tidlig for å få tilgang til sirkulærene innenfor og lagre søndag morgen rush. I noen tilfeller vil forhandlerne ha neste uke sirkularer lenge før resten av søndagspapiret er trykt og levert, da salg ofte planlegges i god tid. Spør forhandleren om å gi deg en tidlig sirkulær og kjøpe resten av papiret når det kommer ut søndag morgen. Kjøp lørdagspapiret, som noen ganger har så mange sirkler som det du får på søndag.

Anbefalt Redaktørens valg