Innholdsfortegnelse:

Anonim

Texas tilbyr en rekke velferdsfordeler, inkludert matfrimerker, kontanthjelp og medisinsk dekning. Kvalifisering krever vanligvis at en søker skal oppfylle strenge inntektskrav basert på faktorer som alder, om barn er til stede i hjemmet og total husstandsstørrelse. I tillegg til disse tradisjonelle programmene, gir Texas også hjelp med slike forhold som vold i hjemmet og katastrofehjelp.

Texas State Flag malt på en murstein wallcredit: PromesaArtStudio / iStock / Getty Images

Matkuponger

SNAP mat fordeler, populært kjent som mat stempler, er tilgjengelig for enkeltpersoner og familier med begrenset inntekt. For voksne mellom 18 og 50 år som ikke har barn hjemme, er SNAP-fordelene bare tilgjengelige i inntil tre måneder hvert tredje år. Denne perioden kan utvides dersom den voksne er i et opplæringsprogram eller ansatt minst 20 timer per uke. Hvis deaktivert eller gravid, kan det hende at arbeidskomponenten ikke er nødvendig.

Familier har rett til SNAP-fordeler så lenge de oppfyller kvalifikasjonsbehov. For å kvalifisere, må inntekten din være på eller under den fastsatte grensen for din husstandsstørrelse. Hvis du for eksempel har en firepersoners husstand, kan den månedlige husholdningenes inntekt ikke overstige $ 3.280, og maksimumsmengden i matfrimerker du kan motta, er $ 649 fra 2015.

Kontantstøtte

For å hjelpe til med hverdagens levekostnader, gir Texas kontant hjelp til enkeltpersoner og familier gjennom programmet Midlertidig assistanse til vanskelige familier. TANF for familier er tilgjengelig for familier med barn 18 eller yngre i hjemmet. Mengden penger en familie kan få, avhenger av total inntekt og størrelse av husholdningenes. For eksempel kan en fire personers husholdning med to foreldre eller oppsynsmenn generelt ikke ha en månedlig inntekt på over $ 231, og er berettiget til opptil $ 346 i kontanthjelp månedlig fra og med 2015. Engangs TANF-fordeler er også tilgjengelige for familier som opplever en krise, som en medisinsk nødsituasjon, tap av jobben eller tap av hjemmet. En engangsbetaling på $ 1000 er også tilgjengelig for besteforeldre 45 år eller eldre omsorg for et barn som allerede mottar TANF-fordeler. For å kvalifisere, må husstandsinntektene ligge under etablerte grenser for samme husstandsstørrelse.

Helsevesen

Texas tilbyr en rekke helseprogrammer som dekker doktorgrad, sykehusopphold og resepter. Medicaid er tilgjengelig for en rekke grupper, inkludert barn, gravide, eldre enn 65 og funksjonshemmede. Kvalifikasjonskravene varierer mellom de ulike gruppene som dekkes. For eksempel kvalifiserer gravide kvinner for Medicaid hvis deres månedlige inntekt er $ 1,991 eller mindre per 2015. Dette beløpet øker basert på husstandsstørrelsen. Andre helseprogrammer Texas tilbyr blant annet Women's Health Program, Children's Health Insurance Program, CHIP Perinatal Coverage og Medicare Savings Program.

Andre tilgjengelige hjelpemidler

Texas bistår også med andre saker, som vold i hjemmet, katastrofehjelp, graviditetsstøtte, premaritale kurs, skatter, hjemreise og flyktningoppgjør. Kvalifiseringen er forskjellig for hvert program. Familievoldsprogrammet er for eksempel tilgjengelig for personer og familier som lider av følelsesmessig, seksuell eller fysisk overgrep i hendene på en tidligere eller nåværende partner, familiemedlem eller familiemedlem. Programmet gir ofre med transport til et trygt sted, juridisk hjelp, opplæring og akuttmedisinsk behandling. Et annet eksempel er Flyktningbosettelsesprogrammet, tilgjengelig for flyktninger og ofre for menneskehandel. Programmet kan gi mottakerne TANF kontanthjelp, Medicaid, jobbtrening og engelskspråklig opplæring.

Anbefalt Redaktørens valg