Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringsselskaper vil ikke utstede politikk til bare noen. For et byrå for å sikre et verdifullt element som en bil eller et hus, må kjøperen ha noe på spill - vanligvis eierskap av eller en økonomisk interesse i den forsikrede gjenstanden. Dette oppfordrer eieren til å ta vare på varen, siden han vil lide økonomisk skade hvis noe skjer med det. I forsikringsbransjen er det referert til som en interessert part.

Hvis du eier en bil som trenger dekning, anser et forsikringsselskap deg for en interessert part. Credit: Wavebreakmedia Ltd / Wavebreak Media / Getty Images

Hvem kvalifiserer

Vanligvis er den interesserte parten eier av den forsikrede gjenstanden, men andre kan også kvalifisere seg. Hvis du for eksempel finansierer en bil, vurderer forsikringsagentskapet at det er interessent som er interessert. En forelder, verne- eller co-signer kan også kvalifisere som interessert parti.

Ingen interesse? Ikke interessert

Forsikringsselskaper utsteder normalt ikke retningslinjer for alle som ikke er interessert. Hvis du kjøper en bil og ikke er i stand til å betale for forsikringen, for eksempel, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å overbevise forsikringsselskapet for å tillate en venn å forsikre bilen istedet dersom navnet hans ikke står på tittelen. Selv om det gjør det, kan det hende at vennen har en tøff tid å sende inn et krav vellykket hvis det er skadet. Selskapet kan hevde at han ikke hadde noen økonomisk tap, siden bilen ikke tilhører ham.

Anbefalt Redaktørens valg