Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bankoverføringer er blant de raskeste måtene å få penger til noen i en nødsituasjon. Så lenge du møter bankens daglige avskjæring, kan du vanligvis overføre til mottakerens konto innen få timer. Du må imidlertid gi den utstedende banken viktige opplysninger om mottakers bank.

Overføringsdetaljer

I noen tilfeller, samle de nødvendige detaljene for overføringen tar så lang tid som overføringen selv. For å sende en overføring må du oppgi banken din med mottakerens navn og kontonummer sammen med mottakerbankens adresse- og rutingsnummer. Det neste trinnet er å fylle ut en overføringstillatelse med sendebanken. Det er gebyrer for både utgående og inntektsbehandling på overføringen. Disse gebyrene varierer fra $ 15 til $ 65, avhengig av om overføringen er innenlands eller internasjonalt.

Samme dag Cut-Off

Som med andre typer bankvirksomhet er overføringer av baner gjenstand for restriksjoner på samme dag. De eksakte tider varierer etter selskap, men et sted mellom kl. til 5 pm Østtid er vanlig. Så lenge du sender inn sendeautorisasjonen før bankens avbrudd, går overføringen ut og normalt mottas den andre partens bankkonto innen få timer. Hvis du savner den samme dagens avskjæring, kommer overføringen normalt neste dag. Det kan ta opptil 15 dager for internasjonale trådtransaksjoner å behandle, men folk mottar dem ofte før. Når tiden er av essensen, er en spesialist av internasjonale overføringer, som Western Union, et alternativ.

Overføringsfordeler

Den primære fordelen med overføringer er å få pengene i hendene til den andre parten raskt. Trådoverføringer tilbyr også andre fordeler, inkludert:

  • Pålitelighet - Den omfattende dokumentasjonskrav og godkjennings signatur for en overføring gjør det til en trygg måte å sende og motta midler på.
  • Mobilitet - En rekke banker tilbyr mobiltjenester som lar deg overvåke, godkjenne eller avvise overføringer via smarttelefonen.
  • fleksibilitet - Folk kan motta overføringer fra de fleste banker og kredittforeninger, som er praktisk når de reiser eller på en ekstern plassering.

Anbefalt Redaktørens valg