Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tennessees velferdsprogram, familier, oppfyller først føderale midlertidige hjelpemidler til vanskelige familier. Alle er kvalifisert til å søke, enten som familie eller som person, og søknader er tilgjengelige på både engelsk og spansk. Familiens første program er utformet for å legge vekt på arbeid og arbeidstrening, og saksbehandlere samarbeider med søkere om å skape individuelle karriereplaner som bidrar til å etablere økonomisk uavhengighet for søkeren.

Skritt

Fyll ut velferdsansøgningsskjemaene, som kan gjøres personlig på ditt lokale kontor for menneskelige tjenester, eller online, via post eller faks. Søknaden blir gjennomgått og en avtale for et intervju er planlagt.

Skritt

Vis på det planlagte intervjuet for å diskutere din kvalifikasjon med en saksbehandler. Formålet med intervjuet er å avgjøre hvilke fordeler og programmer som er mest nyttige for deg og hvilken informasjon som skal gis.

Skritt

Arbeid med saksbehandleren for å utvikle en personlig ansvarsplan, som inkluderer immuniseringer og helseundersøkelser for barn; skoleoppmøte for barn; og deltakelse i et arbeid / treningsprogram, med mindre du er fritatt på grunn av alder, helse eller andre faktorer.

Skritt

Oppfylle krav til arbeid / trening ved å delta i treningsprogrammer eller arbeide et gitt beløp per uke. Beløpet som er nødvendig, avhenger av din eller din families behov. Toforeldre husholdninger har vanligvis en høyere hastighet på nødvendige timer per uke, som er ment å være delt mellom de to foreldrene. Vanligvis må hver person jobbe eller trene minst 30 timer i uken.

Skritt

Følg den personlige ansvarsplanen som ble opprettet med saksbehandleren din. Dette innebærer generelt å sørge for at mindreårige går på skole, samt sørger for medisinske kontroller og trengte immuniseringer og tar skritt for å etablere faderskap hvis nødvendig.

Anbefalt Redaktørens valg