Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har behov for tannarbeid, men ikke har penger til å betale for det, kan det være et alternativ å jobbe med et medisinsk eller dental finansieringsselskap. Men hvis kreditten din er dårlig, kan du kanskje ikke få finansiering godkjenning. Snakk med tannlegen din om alternativer. Det kan være måter å ordne for betaling over tid, eller gjennomføre dentalarbeid i faser for å gjøre det rimelig.

Lag betalingsordninger

Hvis du kjenner tannlegen din, spør du om betalingsordninger eller rabatter. Tannlegen din kan være villig til å akseptere en prosentandel av balansen din i løpet av flere måneder eller enda et år eller mer. Han kan også være enig om å tilby sine tjenester til en rabatt i bytte for forhåndsbetaling. Hvis tannlegen din sier "Nei", kontakt andre for å se om de vil godta en betalingsplan. Selv om de ikke er det, kan du finne ut om deres priser er lavere enn de for din nåværende tannlege.

Spred behandlinger over tid

Hvis en betalingsplan er ute, spør tannlegen din om det er mulig å utføre det nødvendige arbeidet i etapper. Mens forsinkelse av behandlingen kan være ubehagelig, kan denne prosessen tillate deg å betale for dental arbeid som du mottar det. I tillegg, hvis du gjør din del og konsekvent viser seg å ha jobb, og betaler for det samtidig, kan tannlegen din til slutt godta en betalingsplan for resten av arbeidet du trenger.

Skoleklinikker

Skoler for tannleger og tannhygienister driver ofte studentklinikker som tilbyr svært lave tannhelsetjenester. Mange samfunnskollegier, karriere og handelsskoler driver dental hygienistprogrammer. Det er en god sjanse for at det er en klinikk i nærheten av hvor du bor.

Kliniske studier

Skoler og forskningsinstitusjoner trenger ofte frivillige til kliniske studier. Kompensasjon for disse studiene varierer, men inkluderer vanligvis tannpleie, og kan til og med gi kontanter og reise refusjon. Hvis du er interessert i å delta i kliniske studier, kan du finne dem listet på ClinicalTrials.gov (se Resources).

Få en medundertaker

Finansieringsselskaper og tannlegekontorer kan begge jobbe med deg dersom du kan få en venn eller slektning med god kreditt til medtegn for tannpleiefinansiering eller et betalingsarrangement.

veldedige organisasjoner

Noen veldedighetsorganisasjoner gir stipend for å hjelpe folk til å betale sine medisinske og dentalregninger. Kontakt velferdssteder i ditt område for å lære om de tilbyr hjelp av denne typen. Fellesskapets handlingsbyråer og Fredsstyrets hovedkvarter kan være gode steder å starte. Du vil kanskje også kontakte lokale kirker og andre, mindre organisasjoner for å se om de har midler tilgjengelig.

Anbefalt Redaktørens valg