Innholdsfortegnelse:

Anonim

Leie en RV er en måte å prøve RV livsstil uten å forplikte seg til et kjøp. Men RVs er store og dyre, og leietakere må ordentlig forsikre utleie for å unngå eksponering for betydelig økonomisk tap i tilfelle en ulykke eller et annet problem. Det finnes en rekke måter å forsikre en utleie RV på; Leietakere bør bestemme hvilke alternativer som er tilgjengelige, og velg den som best tilfredsstiller deres spesifikke behov.

Å velge en leiebil forsikring er viktig for en avslappende ferie.

Skritt

Besøk en RV-forhandler eller annen leieplass. Kostnadene ved å leie og forsikre RV vil svare til verdien av RV; dyrere modeller vil være dyrere å leie og forsikre.

Skritt

Hent informasjon om forsikringsalternativer tilgjengelig fra leiestedet. Forhandlerskap og andre virksomheter som leier RV'er tilbyr vanligvis forsikringspakker som ligner forsikring som tilbys av et bilutleiefirma.

Skritt

Få informasjon om private forsikringskrav fra leiestedet. Mange utleiefirmaer krever spesifikke nivåer av dekning og fradrag fra private forsikringsselskaper før godkjenning av leieforholdet.

Skritt

Ta kontakt med din nåværende bilforsikringsselskap for å avgjøre om politikken dekker leievogner. Bilforsikringer kan dekke RV, men ikke innholdet i kjøretøyet, eller kan være ugyldig dersom kjøretøyet har overnattinger.

Skritt

Se gjennom dokumentasjon fra kredittkortselskaper om RV-leieforsikring. Hvis dekning er tilgjengelig, ta kontakt med firmaet om vernsspesifikasjoner. Forsikringsdekning fra et kredittkortselskap vil sannsynligvis ikke være tilstrekkelig til fullt ut å dekke en RV-utleie, men kan gi et tilleggsnivå for forsikringsbeskyttelse.

Skritt

Snakk med din nåværende bilforsikringsselskap om å kjøpe ekstra dekning for leievognen hvis gjeldende policy ikke dekker det. De fleste større forsikringsselskaper vil kunne legge til et bindemiddel til en nåværende bilforsikring for å dekke en RV-utleie. Bestem mengden dekning, fradragsberettigede beløp og forsikre at de overholder retningslinjene for RV-utleiefirmaet. Bestem kostnadene for politikken.

Skritt

Kontakt andre forsikringsselskaper for å sammenligne forsikringsprodukter for en utleie RV samt vilkårene i forsikringsplanen.

Skritt

Velg planen som er den rimeligste og gir en behagelig beskyttelse. Leietakere må ha råd til betaling av fradragsberettiget beløp raskt i tilfelle en ulykke.

Skritt

Fullfør trinnene med valgt forsikringsselskap for å kjøpe forsikringsdekning.

Anbefalt Redaktørens valg