Innholdsfortegnelse:

Anonim

En pediatrisk sykepleier er ansvarlig for omsorgen for babyer, barn og ungdom i medisinske sammenhenger. Ser som medlem av støttepersonalet til en lege eller kirurg, leverer hun begge palliative omsorg og bistår med medisinske og kirurgiske prosedyrer. Hun utfører også medisinske oppgaver som å ta blodprøver. Hennes lønn er avhengig av en rekke faktorer.

Peduatric sykepleiere omsorg for barn fra fødsel til voksen alder.

Gjennomsnittlig månedlig lønn

Ifølge tallene produsert av lønnssiden Pay Scale, er i desember 2010 gjennomsnittlig månedslønn for en pediatrisk sykepleier som arbeider i USA mellom $ 3,353 og $ 5,231.

Månedlig Betal av erfaring

Et nøkkelelement som påvirker en pediatrisk sykepleiers månedslønn, er den erfaring hun har i yrket. Pay Scale legger gjennomsnittlig lønn for en pediatrisk sykepleier med mindre enn 1 års erfaring med en øvre grense på $ 4,239. For de med mellom 10 og 19 års erfaring øker gjennomsnittet til $ 5,212.

Månedlig betaling av arbeidsgiver

Næringslivet der en pediatrisk sykepleier jobber, har også stor innflytelse på lønnsnivået hun kan forvente å oppnå. I desember 2010 tilbød privat praksis det bredeste utvalget av månedslønn, fra $ 1,965 til $ 6,359. Sykehus hadde en gjennomsnittlig månedslønn på $ 3.258 til $ 4.888.

Månedlig betaling etter sted

Byen der en barnehagepike velger å øve, kan få betydelig innvirkning på hennes månedlige hjemlønn.Fra og med 2010 tilbød California det bredeste spekteret og høyeste øvre nivå eller gjennomsnittlig lønn, som fallte mellom $ 3.052 og $ 7.861. I motsetning til dette, tilbød Florida det laveste på $ 2.587 til $ 4.792.

Anbefalt Redaktørens valg