Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den føderale regjeringen, statlige byråer og lokale myndigheter utsteder velferdsfordeler til trengende personer og familier. Disse fordelene kommer i form av TANF-betalinger, matfrimerker og oppvarming. I motsetning til andre former for inntekt, er velferds- og statsstøtteutbetalinger underlagt særskilte skatteregler.

Federal Skatter

Internal Revenue Service er den føderale regjeringens skattemyndighet. IRS styrer nivåene og strømmen av alle amerikanske inntektsskatter. Fra desember 2010 er alle former for velferdsfordeler, inkludert ikke-føderale fordeler fra en stat eller et lokalt byrå, unntatt fra føderal beskatning, sier IRS.

Statlige og lokale skatter

Mange statlige og lokale myndigheter og byråer administrerer inntektsskatt, som er i tillegg til føderale inntektsskatter. Disse regjeringer krever noen ganger at enkeltpersoner skal legge inn egne selvangivelser. Selv om inntektsskatteprosedyrene varierer mellom statlige og lokale myndigheter og byråer, er det store flertallet av disse unntatte velferdene fordeler av beskatning.

unntak

Den føderale regjeringen har et sentralt unntak fra den ikke-skattepliktige velferdsordningen. Ifølge IRS er velferdsfordeler oppnådd gjennom svindelaktivitet skattepliktig. I tillegg må enkeltpersoner rapportere inntekter fra velferdsfordeler mottatt som "kompensasjon for tjenester," for eksempel gjennom en jobb eller "arbeidsfare" -program, på deres selvangivelse.

Sosial sikkerhet og Medicare

Inntekt fra grunnleggende Medicare-programmer, inkludert sykehusforsikringspenger for eldre og tilleggsforsikring for alderen, er ikke skattepliktig av IRS. I tillegg er alders- og funksjonshemmede Ytelser i sosiale trygghet også unntatt fra føderal beskatning. Personer på funksjonshemmedeforsikring som mottar kompensasjon for arbeid eller tjenester må rapportere inntekt opptjent fra disse aktivitetene på årlig selvangivelse. Arbeidsrelatert kompensasjon for funksjonshemmede opplæring eller funksjonshemmede er fritatt for beskatning.

Anbefalt Redaktørens valg