Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidssituasjoner kompliserer ofte skatter. Et selskap kan sende en ansatt over hele landet i seks måneder for å jobbe med et prosjekt. Alternativt kan en skattyter bor nær en statsgrense og krysse den daglig for en jobb. I disse situasjonene må du kanskje bestemme i hvilken stat du har bosted til å sende inn de riktige statlige skatteformene. Stater overholder ikke ensartede regler for å bestemme oppholdet, og enkelte stater pålegger ikke personlig inntektsskatt.

Uvanlige arbeidsforhold kan gjøre bestemmende opphold for statsskatter vanskelig.kreditt: AlexRaths / iStock / Getty Images

Residency Indikatorer

Skattemessig, hvor du opprettholder ditt hjem, spiller en kritisk rolle. Ditt hjem er stedet du bor og har til hensikt å returnere til når du forlater staten, for eksempel å gå over land for en midlertidig oppgave. Andre indikatorer på bosted inkluderer valg- og kjøretøyregistreringer, førerkort og barnas skoleplassering. Noen stater tilordner imidlertid en rekke dager i staten som indikerer bosted. Du må kanskje også registrere et ikke-hjemmehørende skatteskjema i den staten du jobbet, samt et hjemmehørende skatteformular i hjemlandet ditt. Stater opprettholder nettsteder for å veilede enkeltpersoner om sin skattestatus, og en regnskapsfører kan også bidra til å avklare reglene for skatteplikt.

Anbefalt Redaktørens valg