Innholdsfortegnelse:

Anonim

Leietakere står overfor en rekke utgifter. Du må betale et innskudd og første måneds leie før du går inn. Du må også kjøpe leietakerforsikring for å beskytte dine eiendeler fordi utleieren bare skal ha dekning på strukturen. Du må kanskje betale månedlige verktøy eller utleier kan inkludere vann og søppel som en del av leien. En utgift som eieren ikke kan klargjøre på forhånd, er om du er ansvarlig for eiendomsskatten på utleie.

Bilde av individuelle signeringsleieavtale.kreditt: scyther5 / iStock / Getty Images

Hensikt

Eiendomsskatt er et årlig beløp som eiere betaler for sin eiendom. Hver jurisdiksjon har en annen måte å beregne hvor mye å lade hver villaeiere eller utleier. Mange områder baserer den på salgsprisen i tillegg til andre avgifter og avgifter på eiendommen, for eksempel for skoler eller vedlikehold av veier. Noen lokaliteter revurderer eiendommen hvert år for å beregne årlig skattebeløp.

Utleier Ansvar

Når du leier et hjem, er det generelt utleierens ansvar å betale eiendomsskatten. Imidlertid vil en eiendomsinvesterer sørge for at markedsleie er tilstrekkelig til å dekke alle utgifter, for eksempel boliglånsbetaling, forsikring, huseierens tilknytningsgebyrer, reparasjoner, ledige stillinger og eiendomsskatt. Hvis mengden leie en leietaker er villig til å betale for dette området, er ikke nok til å støtte eierens utgifter, kan det være en økonomisk motgang for å betale eiendomsskatten.

Leietakeransvar

Leietakere som signerer en leieavtale, betaler normalt et beløp hver måned til leie og nabolagsmuligheter, hvis noen. Innbyggerne betaler et leiebeløp som markedet vil bære, så hvis utleier har leie satt på et nivå høyere enn tilsvarende eiendommer for å dekke eiendomsskatten, vil det være vanskelig å finne interesserte og kvalifiserte leietakere. Hvis du inngår leieavtale eller leieavtale, fortsetter selgeren å betale eiendomsskatten til den tiden transaksjonen og tittelendringen er fullført.

Forretningseiendom

Hvis du leier kommersiell eiendom, for eksempel en kontorbygning eller detaljhandelstrimmel, kan leieavtalen kreve en trippelkontrakt. Under denne ordningen betaler leietaker et tilleggsgebyr utover leien for sin andel av eiendomsskatt, fareforsikring og vedlikehold av fellesarealer. Dette kan ikke virke rettferdig for leietaker, men å dele kostnadene ved disse utgiftene med andre beboere kan føre til at totalbeløpet er lavere enn egenskaper som ikke krever en trippel leasing.

Anbefalt Redaktørens valg