Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange kritikere mener at timeshare er forferdelige veier for investeringer. De blir ofte bombardert med gebyrer og dobbeltsifrede rentesatser. Til tross for kritikerne genererer timeshare over ni milliarder dollar hvert år. De kan også hjelpe deg med å få eiendeler i fast eiendom.

Tjen penger på en timeshare

Skritt

Legg merke til betingelsen for timeshare før du kjøper. Ikke bli involvert i en eiendom som krever tungt vedlikehold. Jo mindre penger du må bruke, jo mer profitt du vil gjøre. Noen stater, som Hawaii, krever timeshare-innehavere å betale årlige vedlikeholdsgebyrer.

Skritt

Kjøpe timeshare under "avkjøling" perioder. Disse forekommer i de fleste områder i USA i løpet av måneder der feriereiser er begrenset. Mange steder er september og oktober to av de beste månedene for å kjøpe en timeshare til en rimelig pris.

Skritt

Finn eiendommer som har fleksible bruksplaner. Det er godt å investere i timeshare med enheter på flere steder, om mulig.

Skritt

Fjern seg fra timeshare som har strenge begrensninger på videresalg. Med så mange alternativer i timeshare, blir det fast i en situasjon som er ubehagelig og vanskelig å håndtere, uakseptabelt.

Skritt

Organiser din gjerning og eiendomstitel. Tidsbegrensninger finnes på mange timeshare eierskap, så oppfør så raskt som mulig. Du må kjenne alle dine rettigheter angående de spesifikke detaljene i ledelsen.

Skritt

Lei ut din timeshare når du ikke bruker eiendommen. Selvfølgelig, jo lenger du har bruk av timeshare, desto mer kan du underlease den. Hvis du vil gjøre store fortjenester fra timeshare, må du tilpasse din livsstil og ferie tid for å passe en sterk underleasing tidsplan.

Anbefalt Redaktørens valg