Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tilstrekkelig forsikring er spesielt viktig for din mest verdifulle eiendom. Ditt hjem, bil og verdisaker ville være vanskelig, om ikke umulig, å erstatte hvis du ble igjen for å betale hele kostnaden alene. I noen tilfeller er det nødvendig å kjøpe forsikring for eiendom du ikke engang eier. Men i andre tilfeller forsikring om noe du ikke eier en ulovlig form for bedrageri.

Det er en god ide å forsikre hjemmet ditt før du eier det direkte.

Bilforsikring

En bil representerer en betydelig del av rikdommen din. Fordi ulykker, tyveri og handlinger av natur kan alle redusere kjøretøyet ditt til skrap, trenger du bilforsikring. Men mange drivere velger å kjøpe biler ved å finansiere dem, og gjør månedlige utbetalinger i flere år til de blir faste eiere. I løpet av tiden du betaler av et automatisk lån, er banken som lånte deg pengene, en delvis eier. På samme måte, når du leier fra en forhandler, beholder leasingselskapet noen rett til eierskap. Når du gjør betalinger, bygger du mer egenkapital i kjøretøyet ved å eie en større andel av det. Men uansett hvor mye du eier, trenger du forsikring for å møte statlige krav og beskytte deg økonomisk. Du kan også kjøpe midlertidig forsikring for å dekke et kjøretøy du låner eller leier, men aldri eier.

Boligeier Forsikring

Hvis du har et boliglån, fungerer huseiereforsikring for hjemmet ditt på samme måte som bilforsikring for et kjøretøy som du ikke eier ennå. Uansett din egenkapital i hjemmet, er du ansvarlig for å betale tilbake lånet ditt. De fleste långivere krever boliglåntakere å skaffe huseiereforsikring og holde den i kraft til de er ferdige med å betale sine lån. Långivere kan også kreve huseiere å kjøpe privat boliglån forsikring, som vanligvis gjelder for lån gjort med lav nedbetaling. Inntil låntakeren bygger opp nok egenkapital, vanligvis rundt 20 prosent, må hun betale for forsikring som beskytter långiveren i tilfelle en standard. Boligeiere forsikring med et boliglån og privat boliglån forsikring kvalifiserer som å forsikre noe du ikke eier lovlig og ansvarlig.

Forsikringssvindel

I andre tilfeller er det forsikringssvindel som forsikrer noe du ikke eier. Forsikringssvindel er i stor grad definert som forsøk på å motta betalinger som du ikke har rett til. For eksempel, hvis du har en huseiere forsikring og forsøk på å legge til dekning for dyre smykker som ikke eksisterer, begår du forsikringssvindel fordi du vil kunne gjøre et oppblåst krav i tilfelle brann som ødelegger ditt hjem og dens innhold. Et lignende tilfelle av forsikringssvindel ville forsikre en ikke-eksisterende bil og deretter rapportere den stjålet for å samle inn en betaling fra forsikringsselskapet. For å unngå svindel krever forsikringsselskaper vanligvis dokumentasjon av eiendommen din, for eksempel VIN, fra bil- eller vurderingsrapporter for smykker og andre verdisaker.

Få svar

En generell tommelfingerregel for å vite om du bør forsikre deg om noe du ikke eier, er definisjonen av forsikringssvindel; Hvis du ikke har rett til en ytelse, bør du ikke forfølge en forsikring eller gjøre krav. Men når du er økonomisk ansvarlig for eiendom du ikke eier, har du sannsynligvis rett til å kjøpe forsikring for det. Forsikringsagenter kan forklare nøyaktig hva du kan og ikke kan forsikre deg, siden svindelcoats forsikringsselskaper som betaler ut falske påstander og kan gjøre dem juridisk ansvarlige også. Statens forsikringsavdeling er en annen kilde til informasjon om forsikringssvindel og hvordan du kan unngå det.

Anbefalt Redaktørens valg