Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det er på tide for et trekk, kan du ta ditt matkort med deg, men du må bruke på nytt i din nye stat. Matfrimærker leveres av US Department of Agriculture, noe som betyr at det er et føderalt program. Imidlertid vil kostestempelfordeler ikke overføres mellom stater, fordi hver stat administrerer programmet selv.

Hvis du flytter fra en stat til en annen, kan du fortsatt få matstempelkreditt: Koji_Ishii / iStock / GettyImages

Mellom stater

Matstempelkortet ditt vil fungere i andre stater mens du reiser. Uansett hvor kortet ditt ble opprinnelig utstedt, bør det fungere i dagligvarebutikker i alle stater over hele landet, så lenge butikken aksepterer Electronic Benefits Transfer, eller EBT-kortet. Puerto Rico er det eneste amerikanske territoriet der EBT-kortet ikke vil fungere, bare fordi det er matstämpelprogrammet som opererer på kontanter eller kupongbasis.

Søknad i ny stat

Når du kommer til reisemålet ditt, bør du søke om fordeler så snart som mulig. Ved å søke raskt reduseres sjansen for at det kan være en forsinkelse i fordelene dine. La din nye behandler vite at du mottar fordeler fra en annen stat slik at du ikke får fordeler fra to stater samtidig. Dette er bare tillatt hvis du flyr fra den andre staten fordi du fikk misbruk.

Endret situasjon

Ditt ytelsesbeløp kan endres på grunn av flyttingen dersom dine økonomiske forhold har endret seg. For eksempel kan fordelene dine øke i din nye stat hvis boligkostnadene dine har økt, inntektene dine har gått ned, eller det er flere som bor i ditt hjem. Eller fordelene dine kan reduseres hvis du tjener mer penger, eller hvis huset ditt koster mindre, eller hvis færre mennesker bor hos deg.

Fordel Beløp

US Department of Agriculture bestemmer ting som inntektsretningslinjer og matstempelfordelbeløp. Begge forblir de samme over de kontinentale statene, men inntektsutgiftene i Hawaii og Alaska er høyere, og det er fordelene. For eksempel i Alaska er maksimum inntekt tillatt for en person $ 1632 i måneden, mens det er $ 1,307 andre steder. Også fordelene bestemmes av avstanden til en persons livssituasjon. I Alaska kan en person i et byområde få opptil $ 230 i måneden i matfrimerker, mens en person som bor i et landlig område kvalifiserer for så mye som $ 357. En familie av en kan få matfrimerker på Hawaii, mens de tjener $ 1.502 i måneden, for en gjennomsnittlig fordel på $ 255,97 per måned.

Anbefalt Redaktørens valg