Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gjennom Low Income Home Energy Assistance Programmet (LIHEAP) kan folk med propan få hjelp til å betale sine vinteroppvarmingsregninger.

LIHEAP Tilgjengelighet

Personer som trenger hjelp med propanregningen, kan kontakte deres lokale fylkeskommune eller finne et fellesskapshandlingsagentur som tilbyr hjelpen. Noen nonprofits og kirker har private midler tilgjengelig for å hjelpe familier med propanregningen.Bistand med propanregninger er tilgjengelig i vintermånedene, fordi formålet med programmet er å hjelpe lavinntektsfamilier å være trygge i ekstremt kaldt vær.

valgbarhet

Familier som ønsker å få hjelp med en propanregning, må ringe de lokale byråene så snart som mulig. Mange byråer krever at søkere planlegger en avtale, fordi antall familier som ber om hjelp med noe energiregning, er altfor omfattende for små kontorer for å betjene walk-in klienter.

Byråets medarbeidere vil bestemme husstandsberettiget ved å beregne bruttoinntektene for hele husstanden, inkludert ikke-relaterte personer som bor i hjemmet. Inntektsrammene er basert på en prosentandel av det føderale fattigdomsnivået. Gå til US Department of Health og Human Services nettsted for å se inntektsretningslinjene for LIHEAP.

Hjem Energi og krisehjelp

LIHEAP tilbyr to hovedtyper av hjelp til lavinntektsfamilier, men utbetalingen av betalingen til propanfirmaet kan variere fra stat til sate. En grunnleggende Home Energy Assistance-fordel er tilgjengelig for lavinntektsfolk, uansett om de ligger bak på oppvarmingsregningen eller ikke. De fleste byråer må godkjenne en søknad før de ansatte sender dokumentasjonen til et annet kontor for å forberede en betaling til propankontoret. Noen familier kan få en kreditt på deres propan konto som er mer enn deres nåværende måneds regning. Noen statlige byråer kan bryte opp fordelen i seks månedlige utbetalinger i løpet av vinteren. For eksempel, hvis en familie søker om og er kvalifisert for en $ 250-fordel, kan de motta $ 41,61 betalt mot hver av sine seks regninger om vinteren.

En krisehjelpsfordel er bare tilgjengelig hvis en klient ligger bak på regningen. Beløpet som er tilgjengelig fra byrået for å betale mot krise, er kun beløpet som er forfalt. Hvis en familie for eksempel mottar en regning for $ 200 i oktober og ikke kan betale den, og mottar en regning for en annen $ 200 på grunn av slutten av november, kan regningen vise at familien skylder $ 400; Imidlertid, med mindre familien ber om hjelp etter annen forfallsdato, er det eneste beløpet forfalt den $ 200 for oktober måned.

En krisefordel lindrer den nøyaktige mengden av en forfallsregning opp til en viss grense. Husk at, selv om hjelpen kalles "krise", kan familier kanskje ikke søke om hjelp tidligere, da byrået kan planlegge avtaler. En sekretær eller medarbeider kan ikke planlegge flere avtaler, uavhengig av "krisen" som familien opplever.

Anbefalt Redaktørens valg