Innholdsfortegnelse:

Anonim

Daghandlere er aksjehandlere som kjøper og selger sine aksjer innen samme virkedag. Dette kan være en effektiv strategi, spesielt hvis du arbeider med store pengesummer, siden de små svingningene med aksjens verdi kan endre seg raskt i løpet av dagen. Dagshandelen er ikke i begynnelsen av lagerhandler siden det er veldig risikabelt. I tillegg er det regler om PDT- eller mønsterdagshandlere, som spesialiserer seg på denne spesifikke handelsformen.

Dagshandelstraff kan tømme ut fortjenesten din.

Skritt

Møt kravene i forhold til dagens kjøpskjøpsgrense eller i det minste ikke overstige margin på fire. Overgå denne marginen, og du vil bli pålagt å deponere midlene for å møte marginalanropet, vanligvis innen fem virkedager. I løpet av denne tiden er du begrenset til å kjøpe kun to ganger innen en dag. Skulle du mislykkes i å deponere midlene i marginanropsperioden, vil du bli begrenset til handel med det kontanter du har tilgjengelig innen 90 dager.

Skritt

Oppbevar aksjefondets verdi til minst $ 25.000, slik at du kan fortsette med dagens handelsaktiviteter. Dette beløpet må opprettholdes til enhver tid og kan være en kombinasjon av kontanter og sikrede aksjer. Hvis pengene dine faller under denne $ 25.000-marginen, vil du bli tvunget til å stoppe handelstransaksjonen din til du kan sikre beløpet igjen.

Skritt

Unngå straffer og søksmål ved å registrere firmaet som en dagligdrivende i staten der den driver forretning, mye som hvordan vanlige handelsmenn skal registrere før operasjonen. Det er regionale regulatorer som kan hjelpe deg med prosessen, spesielt hvis du har problemer med postene. Nord-amerikanske verdipapirforeningen (nasaa.org) kan hjelpe deg med å kontakte riktig regulator i ditt område.

Skritt

La den nye selgeren avgjøre i tre virkedager hvis du ikke er en registrert mønsterdagshandler. Verdipapir- og valutakommisjonen har en regel om at pengene du brukte til å kjøpe eller selge dagshandlen, må holdes i tre dager før du går inn i en annen dagshandel.

Skritt

Unngå strafferett ved ikke å gi ukorrekte lån til deg selv eller til resten av ditt handelslag, bare for å finansiere en dagshandel. Sørg for at handelen har økonomisk støtte ved å handle bare hva du har i kontanter eller i sikrede aksjer. Ikke gjør falske påstander ved å love kundene dine øyeblikkelig fortjeneste eller inntekt med dagens handler.

Anbefalt Redaktørens valg