Anonim

kreditt: @ esteban / Twenty20

Lønnsforhandlinger virker som om de burde være enkle. Faktisk kan de være et rot av følelser og forventninger, spesielt hvis du er medlem av en gruppe som tradisjonelt ikke drar nytte av å forhandle for hardt. En av de mest frustrerende aspektene er at lønn bør være et vanskelig nummer, men er ofte litt fuzzier.

En stor trend blant tusenårige arbeidere får i disse dager økte fordeler fremfor økt lønn. Hvis disse fordelene inkluderer aksjeopsjoner eller treningsgodtgjørelse, Quartz er her for å hjelpe deg med å finne ut hva du virkelig bringer hjem. Forretnings- og finansnyhetsområdet har nettopp gitt ut en karrierekalkulator for å hjelpe deg med å knase noen tall. Ved å legge inn data om ditt lønnsbud, din arbeidsgivers 401 (k) bidrag, og noen andre fordeler, Quartz karriere kalkulator vil projisere ut hva du kan ta med hjem på slutten av en femårsperiode.

En god grunnlinjeregel når man tenker på lønn er at selskapene vanligvis betaler ansatte om lag en tredjedel av den økonomiske verdien de tar med, for å forbli lønnsomme. Du har definitivt rett til en riktig verdsettelse av arbeidet ditt. Bruk av data til å presentere et motoffer er et godt sted å starte; Det er også ballparkprosent av lønnsøkninger som passer din karrierefase. Til slutt kommer det hele til å overbevise sjefen din om at du er klar og i stand til å levere. Det er fint om arbeidsplasser gir insentiver for å hjelpe deg med å leve livet ditt bedre, men det er hyggeligste når du kan ta med hjem det du er verdt i kalde, harde penger.

Anbefalt Redaktørens valg