Innholdsfortegnelse:

Anonim

Boligeiendomsforsikring betaler ikke en krone av erstatningen hvis huset ditt rammes av flom. Huseiere politikk unntatt flomskader fra dekning, og det er derfor de fleste huseiere med risiko for flom snu til det føderale nasjonale flomforsikringsprogrammet (NFIP) for å kjøpe det. Som med en vanlig villaeiers policy, er krav begrenset av størrelsen på politikken og beløpet på fradragsberettiget.

Oversvømmelsesforsikring kan gjøre det mulig for deg å gjenoppbygge når flom ødelegger eiendommen din.

typer

Huseiereforsikring dekker både en bygning og dens innhold. Med flomforsikring kan eiere i henhold til NFIPs Flood Smart-webside velge mellom en byggepolitikk, en innholdsrik policy eller en bygg-og-innholdspolicy. I motsetning til huseiereforsikring, som har en egenandel for innhold og bygning, kommer flomforsikringer med to separate fradrag, en for strukturen og en for personlig eiendom.

omfang

Ifølge Flood Smart inkluderer bygningsdekning bygningen og dens fundament, elektriske og VVS-systemer, ovner, kjøleskap, innebygde apparater og permanent installerte tepper og hyller, men ikke terrasser, dekk, svømmebassenger og andre utvendige trekk. Innholdsdekning omfatter møbler, elektronikk og andre personlige eiendeler, men ikke penger, edle metaller eller verdifulle papirer som aksjesertifikater.

Størrelse

Huseiere kan kjøpe dekning på opptil $ 250 000 på sine bygninger og $ 100 000 på innholdet, Flood Smart-stater i 2010. Fradragsberettiget for hver kan være så høyt som $ 5000. Du er ikke pålagt å velge samme egenandel for både bygningen og innholdet.

Commercial

Kommersielle eiendommer kan ha både større politikk og større egenandel, ifølge Flood Smart. Maksimum for både bygninger og innhold er $ 500.000; Maksimal fradragsberettiget er $ 50 000, fra og med 2010.

betraktninger

Jo høyere egenandel, jo lavere premie, men du bør vite hvordan du betaler for reparasjoner før du tar ut en stor egenandel. Din utlåner kan sette en grense på hvor stor en fradragsberettiget du kan akseptere, sier Connecticut Department of Insurance. Huset ditt er sikkerhet for boliglånet, så din utlåner ønsker å vite at eventuelle skader som skal repareres, blir reparert.

Anbefalt Redaktørens valg