Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens noen mennesker liker å jobbe i samme posisjon med samme firma i mange år, finner andre at en jobbendring er nødvendig etter noen år. Årsaker varierer, men de inkluderer mangelen på personlige utfordringer i den nåværende jobben og blir tilbudt en ny jobb fra en annen bedrift. Når du går fra en jobb til en annen, må du vurdere flere ting, for eksempel å opprettholde profesjonell arbeidsadferd, være fleksibel når du justerer og analyserer ditt personlige budsjett.

Administrer budsjettet når du bytter jobb.

Skritt

Sammenlign din nåværende jobb med den du har laget opp, hvis det er aktuelt. Hvis ikke, sammenlign det med en stilling du ser deg selv søker om. Sammenlign de to stillingene når det gjelder ansvar og oppgaver som kreves av deg. I henhold til Knowledge Base Script er det viktig at du forbereder deg på en karriereendring. Noen innser ikke den store forandringen i ansvar før etter det faktum.

Skritt

Bestill et møte med din nåværende arbeidsgiver. Forklar hvorfor du forlater stillingen. Ikke begynn å sammenligne stillingen med den nye jobben, men legg i stedet fokus på din nåværende stilling og begrensningene det gir deg. Forklar for eksempel at din nåværende resepsjonist jobber ikke utfordre deg, og du føler at du ikke kan bruke dine grader i kommunikasjon og administrasjon.

Skritt

Forbliv positiv og profesjonell i løpet av de to siste ukene av arbeidet etter avgang. Hvis du begynner å ringe syk eller ikke vises for jobb, reflekterer den negativt på deg og din arbeidsevne. Vis opp for dine skift, jobber profesjonelt og får jobben, som om du ikke forlot stillingen. Be om en referanse når de to ukene er fullført, fordi det viser arbeidsgiveren din at du kan holde ting profesjonelt.

Skritt

Planlegg ditt personlige budsjett. En jobbendring kan påvirke inntektene dine under overgangen. For eksempel kan du ende opp med en ukes av under jobbbryteren og savner en lønnsslipp. Juster budsjettet slik at du ikke opplever økonomiske problemer under bryteren.

Skritt

Vis fleksibilitet når du starter din nye jobb. Vær oppmerksom på at jobben selv, arbeidsmiljøet og medarbeiderne dine kan avvike sterkt fra din gamle arbeidsplass. Ifølge Quint Careers må du være fleksibel om alt, inkludert plassering, tittel og lønn. I ansattes øyne er du ny og vet veldig lite om virksomheten sammenlignet med de som har jobbet der i mange år.

Anbefalt Redaktørens valg