Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å jobbe som en enhetsbutikk kan bli vanskelig når du er god til det du gjør. Det høres kanskje litt rart ut, men når du har det bra og lykkes som freelancer, kan etterspørselen etter arbeidet overstige din evne til å levere den.

kreditt: Twenty20

kreditt: Bossy Beyonce

Det er bare 24 timer om dagen, og det er en grense for hva noen av oss kan gjøre i den perioden. Hvis du føler deg overveldet fordi freelance-virksomheten din gjør det bra, er det på tide å starte skalering.

Slå din tjeneste inn i et produkt

En av de raskeste måtene å skalere virksomheten på er å bygge et produkt ut av tjenesten du for øyeblikket leverer. Du kan ta de ferdigheter og kunnskaper som gjør deg så stor på jobben din, og skape produkter som du kan tilby til alle, når som helst.

Tenk ting som bøker, kurs eller gruppeklasser og workshops. Produktivisering av tjenesten betyr at du kan tjene eksponentielt flere personer. Det er også en god måte å skape gjentatte inntekter uten gjentatt arbeid. Du må investere tid på å skape produktet, men etter det kan du selge det igjen og igjen uten å produsere noe nytt.

Outsource-oppgaver som suger tid (og energi)

Oppgaver som vi ikke liker å gjøre, tar opp mye mer tid og energi enn de burde. Vi fraråder på dem, vi drar føttene våre, eller vi sliter med å få dem gjort, fordi vi ganske enkelt ikke er gode på dem.

Lag en liste over oppgavene du hater å gjøre og delegere tilsvarende. Hater å holde bøkene dine eller gjøre dine skatter? Outsource det til en bokholder og en CPA!

Hvis du ønsker å skalere din frilansvirksomhet, bør du også outsource tidskrevende oppgaver. Disse er forskjellige enn ferdighetsintensive oppgaver fordi de ikke krever mye trening, men de kan være veldig manuelle og du trenger bare noen til å få dem ferdig.

Automatiser alt

Kontroller alle dine nåværende oppgaver. Prøv å lage en prosess for hvert trinn av arbeidet du gjør i din bedrift. Så se på hvor du kan lage automatisk. Dette sparer tid, krefter og energi, noe som gjør at du kan ta på flere kunder.

Følgende verktøy kan hjelpe deg med å komme i gang:

Bruk ScheduleOnce eller Acuity til å planlegge samtaler og møter.

Prøv Boomerang eller FollowUp for å hjelpe deg med å administrere e-postene dine og opprette autosvar.

Bruk systemer for å administrere bestemte trinn i prosessene dine. For eksempel kan MailChimp hjelpe deg med å programmere e-postmarkedsføring. Nutcache kan bidra til å jobbe med bokføringen.

Du bør også bruke oppgaver og tidsstyringsverktøy for å hjelpe deg med å holde styr på din voksende virksomhet. Prosessen med oppskalering begynner med en mer effektiv arbeidsflyt. Derfra kan du systematisere, automatisere og vokse.

Anbefalt Redaktørens valg