Innholdsfortegnelse:

Anonim

Herpetology er en spesialisert deling av zoologi som fokuserer på studiet av reptiler og amfibier. Avhengig av deres spesialiseringsområde, kan en herpetolog studere dyreadferd, deres fysiologi, dyrevekst og utvikling eller genetikk. Herpetologer kan jobbe for dyreparker eller andre dyrelivsorganer, museer eller som høyskoleprofessorer. Hvis du er interessert i å forfølge en karriere i herpetologi, lær hva utdanning, ferdigheter og trening er nødvendig.

Herpetologer studere frosker og andre amfibier.

utdanning

En fireårig grad er nødvendig for å forfølge en karriere i herpetologi. Avhengig av hvilke programmer din høyskole eller universitet tilbyr, kan du velge å ha hovedfag i biologi, zoologi, jordfag eller landbruk. Undergraduates bør forvente å fullføre kurs i anatomi, fysiologi, organisk kjemi, miljøbiologi, mikrobiologi, biokjemi og fysikk. Mens en fireårig grad kan forberede deg på en oppføring nivå i herpetology feltet, kan en mastergrad eller doktorgrad være nødvendig hvis du planlegger å spesialisere seg i et bestemt område. Noen av de mest kjente utdannede herpetologiprogrammene inkluderer de som tilbys av Harvard University, University of Chicago og Duke University.

Opplæring og erfaring

Opplæring for en karriere i herpetologi kommer vanligvis i form av forskning utført i jakten på en grad. Studenter som er interessert i herpetologi bør forvente å delta i laboratorie- og feltforskningsprosjekter som en del av deres gradskrav. På kandidatnivå er studentene generelt ansvarlige for å gjennomføre en selvstendig forskningsoppgave eller avhandling. Selv om det ikke er noen spesifikke krav til erfaring, velger mange studenter å delta i praktik eller frivillige programmer for å få førstehånds innsikt i en herpetologs typiske oppgaver.

Påkrevd ferdigheter

I tillegg til utdanning, opplæring og en lidenskapelig interesse for emnet, krever herpetologer ytterligere ferdigheter. Generelt må herpetologer være fysisk egnet, ha evne til å jobbe selvstendig eller som en del av en gruppe, ha en utmerket kritisk tenkning og beslutningsprosess, være detaljorienterte, ha sterke observasjonsferdigheter og kommunisere effektivt. Herpetologer må også være komfortable å jobbe i et bredt spekter av innstillinger og miljøer.

Arbeidsoppgaver

Den type arbeidsoppgaver som en herpetolog er pålagt å utføre, er generelt avhengig av arbeidsmiljøet. For eksempel kan en herpetolog som arbeider i en dyrehage eller dyreliv bevare ansvaret for å observere dyrs adferd regelmessig, behandle sykdommer eller skader, administrere diett- og næringsbehovene til individene deres, eller opprettholde rensligheten av dyreområder. Ved kontrakt vil en herpetolog som arbeider i museums- eller universitetsinnstilling primært være ansvarlig for undervisning, forskning, oppbevaring eller vedlikehold av konserverte prøver. Herpetologer kan også fungere som dyrelivsfotografer eller forfattere.

Anbefalt Redaktørens valg