Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du utarbeider årlige inntektsskatt, er mengden penger du får for å vinne eller miste, avhengig av at du arkiverer riktig - inkludert korrekt identifisering og hevdet avhengige i din omsorg. IRS gir deg mulighet til å trekke penger fra inntektene dine for hver avhengig av deg, hvilket kan resultere i en gunstigere avkastning for deg. Å vite hvem som skal påstå, sikrer da at du hevder så mye du kan uten å strekke sannheten. Ikke alle dine pårørende må være barn, men de må alle leve under din omsorg.

Du må gi minst 50 prosent av hver avhengighets inntekt.

Skritt

Gjør krav på barn under din omsorg. Dette inkluderer dine egne barn og eventuelle barnebarn, brødre, søstre, niese eller nevøer som lever under din primære omsorg. Barn må være under 19 år gammel. Hvis de er heltidsstudenter, kan de være like gamle som 24 år.

Skritt

Bestem hvem som er en "kvalifiserende slektning" og en "ikke-kvalifiserende slektning". Disse er avhengige som kanskje ikke nødvendigvis lever med deg. For eksempel regnes en forelder eller besteforelder som en "kvalifiserende slektning", noe som betyr at hvis de lever under primær finansiell omsorg, trenger de ikke å leve med deg. En kusine eller en venn, men økonomisk avhengig av deg, må leve med deg for å kvalifisere som avhengige - de er det IRS kaller "ikke-kvalifiserte slektninger."

Skritt

Beregn inntektene for eventuelle potensielle avhengige. Hvis du bidrar med mindre enn 50 prosent av en persons totale støtte, kvalifiserer de seg ikke som avhengige.

Anbefalt Redaktørens valg